Sevdaaaamm Kızlar adet oldugun gundenmi berimi sayosunuz gunu yoksam adet bitikten sonramı Yosam adetliykenmi sayonuz ben şubatın 10 da oldum bu ay 9 da olmam lazımdı olmadım nasıl gunum hesaplicam bilmiyorum
DuhaninAnnesi Sevdaaaamm şubatın 10undan bugüne 38.gün kaç günde bir adet oluyorsun? Adet oldugun günden itibaren sayılır
Buse91 Sevdaaaamm adet döngüsü normal şartlarda 28 günde birdir ve adet olduğunuz günden başlanır sayılmaya. Doktora gittiğinizde son adet tarihinizi sorar zaten bittiği günü sormaz
Sevdaaaamm selamas ben şimdi teyzem le konustum teyzem diyo adetin bidikten sonra sayıolar kafam karıstı
Med 10 subat ise son adetin 10 şubattan itibaren sayacaksın. Kac günde bir adet görüyorsun ona göre hesaplayacaksın. 9 unda olmam gerekiyor dediğine göre 29 günde 1. Eğer böyle ise gününüz 9 gün geçmiş test yapsanız çıkar.
Tugbacolak 9 gun gecıkmıssın ıste tatlım adet olman gereken gun 9 uydu dıosun o gundn buyana gecıkmıs oluyorsn buyuk ıhtımal testte cıkar bır ıdrar testı al yapıver