edanur2426 Bildiğiniz üzere Devlet hastanesinde doğumu ebeler yaptırıyor doktor girmiyor doktora herhangi bi ödeme filan yapsak teklif etsek yani girerler mi Doğuma bir fikri olan var mı bu şekilde bişey duydunuz mu hiç
ilkbahar edanur2426 universite hastanesinde ek ücret ödeyince öğretim üyeleri prof. Doç ler giriyo doğum a diye biliyorum .. Normalde de uzmanlığını yapmakta olan asistanlar giriyo… Devlette de var o kadar asistan doktor tek ebeler yaptırmıyodur doğumu 😑🤔☺️
Cumaserife edanur2426 canım para vereceksen özele git der bence teklif etmek yerine doktorunun amalyt gününe rica et bir arada yaptırabilir doğumunuzu ya kaldı ki özelde bile doğırtup bırakıyo doktrlr ebeler dikiyo devlet hastanesindede zaten sezeryanı doktr yaptırıyo normal doğumda sıkıntı olmaz ebeler daha iyi gibi sürekli onlar duruyo yanınızda sonuçta
Tugbacolak edanur2426 doktora yada hastaneye göre degısıyor herhalde benm doktorm kendı gırıyor gece tutarsa ara gelırım hemen dedı hatta
Mila4 edanur2426 3 Doğum yaptım ebeler yaptırıyor canım.acil bir durum yoksa doktoru göremiyorsun,ortalıkta dahi gezmiyorlar çünkü..
edanur2426 ilkbahar doktor söyledi bizzat ebeler giriyor acil durum olursa nöbetçi doktor kimse o geliyormuş 😔
my_babe edanur2426 bende öyle biliyorum canım genelde devlette ebeler yada öğrenci asistanlar giriyor doğuma anca riskli durumda doktor geliyor
Cumaserife edanur2426 her doktorun amalyt günü oluyo canım ona denk getirebilirsin bizimkide bu pazartesinr gün verdi normal olacak ama o gün tüm gün doğumhane katında olacsğı için bizimkinide o yaptırır yaptırmazsw arada yoklar herlde diye ümit ediyorum 😅