Nurcngel ElifKarata bazı bebeklerde saklıyormuş ya inş benmki saklamaz sizinkide hemen bacaklarını açar 😘
Aysegulgrl 22 haftalık benimde ama bebek ters olduğu için net bişey öğrenemedim. Kizz benziyor ama kesin değil diyor. Bende erkek hissediyorum. Bu şekilde olan varmı. Kendimi hiç kiz annesi gibi hissetmiyorum
PembeLia Aysegulgrl Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kız hissettim öylede oldu Allahım herkesin gönlüne göre versin.😌
Nurcngel Aysegulgrl bende erkek hissediyorum erkek annesi gibi hissediyorum ama Allah ım bilir yine sağlıklı sıhhatli olsunda 😂
seray_35 Aysegulgrl haha ayni ben babasida bende oglus diye seviyoruz kendimi hic kiz annesi olarak hissedemiyorum kiz cikarsa ayip olcak 😂
Carsaflianne 16 haftada yuzde 90 kiz dedi doktorum ama kiza adapte olsam mi olmasam mi bilemedim degisir mi diye dusunmedim degil yani
Ireem20 Carsaflianne Bana da 16. haftamda kız büyük ihtimalle dedi 17+3 te %100 erkek dedi 19+4 te gittik yine %100 erkek dedi 😊
Kbrazcan Mucizem21 banada canım 11+4 de erkeğe benziyor dedi cumartesi kontrol var 13 e girmiş olcam belli olur iyice heralde 😅🙈😍