Damla0909 Aylaninannesi tavuk suyuna mercimek çorbası, salçalı isotlu makarna, çoban salata, havuç tarator ve ayran :)
Gozde06 CananAkdag patatesleri julyen ince ince kesiyorum kızartıyorm üstüne yoğurt döküyorum tavuğu da ister sote ister julyen şeklinde sote yapıp üstüne döküyorum çok güzel oluyor etle de oluyor 🤭☺️
Asyafatih Aylaninannesi ah bnde herhun be yemek yapicam diye düşünmekten bıktım 😒 bugünde kabak yemeği pilav yaptım yarına Allah büyük
YagizAsyaMom Aylaninannesi tavuklu patates yemeği pirinç pilavı turşu. Rabbim bereket versin sofralarımıza🤲
Ayse_58 Aylaninannesi ezogelin çorbası, tavuk sote kırmızı yeşil biber domates soğanlı , patates püresi, pilav, turşu dünden kalanlarım Bugünde yicez
Elifege Kıymalı türlü , bulgur pilavı, tarhana çorbası , yoğurt veya ayran yaparım bide belki salata da eklerim üşenmrzsem☺️
Emin_e Aylaninannesi mantar, kıymalı erişte ve tavuk çorbası… doğumdan sonra surekli protein istiyor canim
nursenakaynak01 Elif380 evet salcali soslu en son ocaktan almadan maydanoz ekledim harika oldu yazdan kalma rendelenmis salatalik vardi onunla da cacık
Prens_annesi3 Aylaninannesi bende tavuğa hasret kaldım hamilelikte.. bana yasak yiyemiyorum bizim menüde karışık kızartma var