Aylaninannesi Kızlar her gün be pişirsem diye düşünmekten sıkıldım. Fikir olsun , menünüzde neler var?
Snszasla Aylaninannesi etli nohut sulusu yaptım o var bugünlük yanına pilav yapmıcam pilav dan sıkıldım turşu yeşillik ayran yeter 😀
CananAkdag Aylaninannesi valla bende sıkıldım ama bugün tabuk günü tavuk göğüsü çıkardım ama daha ne yapacağıma karar vermedim ya sote olacak kendisi yada julien doğrayıp galete ununa bulatıp patates le beraber zeytinyağda kızartıcam
Gozde06 CananAkdag bende göğüs çıkardım çökertme yapabilirsin yemek bulamayınca hep onu yapıyorum doyurucu oluyor😂😂 hergğn gerçekten sıkıldım bulamıyorum yemek artık
Prens_annesi3 Aylaninannesi bende tavuğa hasret kaldım hamilelikte.. bana yasak yiyemiyorum bizim menüde karışık kızartma var
Laloba Aylaninannesi canım biraz haşlayıp tam pişmeden süzüyorum sonra beşamel sosla karıştırıp borcama alıyorum üzerinede kaşar rendeleyince direk fırına atıyorum harika oluyor üstü çıtır çıtır börek gibi 🤭
Mvlildz Sulu patates yemeği yanında da pilav 😋 canım çorba çekiyor bide ama hangisi olduğunu bilemedim henüz 😂😂😂