ktnzehra49 Beybitomm 31+0 da 1772 gr 42 cm bebeğim şuan 34+0 nasıl bilmiyorum virüsten eve hapsolup kaldık
ariyaliyya Beybitomm ben 29+5 im iki gün önce doktor 32 haftalık gözüküyo 1900 gram dedi iki hafta şnde dedi
Merve_kucuk Beybitomm 32+1 günlükken 2 kiloydu ama gramı varmı bilmiyorum :) Sizinki 1 hafta önde doktorunuz bişey demedimi :)
Betulbekil Beybitomm benim 2500 36+4 31.de ne kadardı hatırlamıyorum 1500 falandı sanırım ama benim bebeğim küçük biraz minyon
Beybitomm ariyaliyya ala ala bana da normal cok kilolu degil dedi ama 3 hafta once daha 1200 du nasil bu kadar almis bi anda anlamadim
ktnzehra49 Beybitomm kasılmalar falanda oluyo ama napıyım doktoru arayıp konuşuyorum ama iki haftaya kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum
Hndn1234 Beybitomm bende 31+3 üm ama kontrole gitmedim daha bilmiyorum şu an ki kilosunu bi hafta sonra öğreneceö inşallah. Benim ki haftasından gerideydi 29.haftada 😔 inşallah benim bebeğim de sizin ki kadar kilo almıştır. Ne yediniz bu üç haftada 😂
Beybitomm ktnzehra49 cok sıkı hastaneler ates olcmeden falan almiyorlar iceri bazi hastaneler esleri de almiyormus sadece seni aliyorlarmis iceri
Beybitomm Merve_kucuk herseyi normal dedi doktorum biraz rahat hic kasmaz o yuzden gayet iyi diyor ne sorsam
Beybitomm ariyaliyya normalde 45 kilo ile hamile kaldim 15 kilo aldim gecen aya kadar ama bu ay ben hic kilo almamisim sadece bebek almis cok dikkat ederek beslendigim soylenemez ama yumurta ve sut cok fazla tuketiyorum sevdigim icin