SemaDoan Merhaba arkadaşlar 26+2 yız cinsiyeti erkek duhan ismini koymak istiyorum nasip olursa sizce nasıl duhan suresinden esinlendim içime cok sindi sizlerinde görüşünü almak isterim tabi
EsraM SemaDoan canım duhan duman demek, bir azaba işaret: Duhan Suresi 10-12. ayetlerin mealleri: "Göğün bütün insanları kuşatan belirgin bir dumana bürüneceği günü bekle. Bu acı veren bir azaptır. " Bence başka bi isim düşün yinede tabi sen bilirsin
NaimeYilmaz SemaDoan Bebeğin adının illa Kuranda gecmesı degılde asıl onemlı olan anlamının güzel kulaga hoş gelmesidir dini bir isim koyucaksanız mutlaka bır bılene danısın derim bılmeden kotu anlamlar koydugmuz oluyor.. öbür tarafta bunların hesabı bıze sorulacak 🙏
SemaDoan EsraM ben bu ayeti görmemiştim çok üzüldm😥😥 manasını böle olduhunu bilmiyordum sadece kulağa hoş geldı die hosuma gitti
EsraErdoan Değişik farklı bir isim ama anlamı iyi değilmiş. Anlam çok önemli bence tabi yinede siz bilirsiniz
EsraM SemaDoan üzülmene üzüldüm canım ya isim bulmak sıkıntı çünkü, ama inşAllah daha güzelini bulursun mrk etme herşeyde bi hayır vardır 😊