EsraErdoan Merhaba 16 haftalık hamileyim karnımda kıpır kıpır birşeyler hissetmeye başladım. Bebeğimi hissediyo olabilirmiyim. Benim gibi hisseden varmı 😊
1987gokce EsraErdoan bende 17den itibaren hissediyorum 😊 gözünü kapatinca elini koyarsin öyle bir his değil mi? 21 haftaligiz çok şükür sürekli konuşuyorum tepki bile veriyo benim pamuğum 😁
Hnfth EsraErdoan 17.haftada hafif kımıltılar hissetmiştim ama 18de çok netleşti Harika bi duygu 😍😍🐣🐣💙
EsraErdoan Demetdemircioglu gerçektenmi 😊😊 peki benim hissetiğim gibi birşeymi hissetiniz. İçimde Kelebek varmiş gibi bir his birde hafif bir gaz geziyormuş gibi ondan emin olamadım 😊
Kbrasayg Demetdemircioglu ilk hamileliğiniz mi ? 13 haftalık hamileyim inşallah bende o günlere gelebilirim 🙏
Gfrn EsraErdoan evet hissettiğin bebek bende 25.haftamdayım benim ki kalp atışı gibi başladı 16 17 haftalarda pıt pıt ya da içinde birşey geziyor gibi.Şimdilerde minik tekme atıyor sanki 🙏🏻❤
Selinkrkc EsraErdoan şuan 39 haftalığım şimdiki tekmelerin şiddetinden onu unuttum sanırım hatırlayamıyorun😂🤔 ama kıpırtı gibi sanki içiniz akıyormuş gibi tuhaf bişey oluyorrdu
Melegimveben EsraErdoan 15. haftadayım göbeğimin üstünde tüy geziyormuş gibi hissediyorum bazen doktorum onun bebişimin hareketleri olduğunu söyledi onun haricinde tüy gezer gibi olurken kıpırdamasını çok hafifte olsa hissediyorum😍
EsraErdoan bebekkaradag zaten internette baktım ben 18. Haftada hissetmeye başlarsınız yazıyor o yuzden bende imkansız diye dusunyorum
Mucizemleben Ben 19 haftalikken hissetmistim ilk gebeligimde resmen icerden bi kalp atiyormus elimin altindan bi balik geciyormus gibiydi
Hatce06 EsraErdoan işte bu bebeğin canım 😂 bende aynısı oldu 16 da başladı oğlum 19.da tekmeyi attı 😂 tekme atması yakındır hadi hayırlısı😂😂
EsraErdoan Kbrasayg evet ilk hamileliğim o yüzden anlayamıyorum hissettiğim bebek mi yoksa başka birşeymi 😊😊