TugbaLafci Kızlar daha ilk hamileliğim ama bişey beni düşündürüyor acaba korkulan şey sancılar mı yoksa bebeğin vajinadan çıkışı mı hangisi çanımızı yakıyo 🤨🤨🤔
MedineDinztrk TugbaLafci Canım ben iki hafta önce normal doğum yaptım sancılar evet zor ama çıkışı on dakika sürüyor
Snamp TugbaLafci sanci zor olan bebeğin çıkacağı zaman zaten kafası cikinca geri kalanı kolayca çıkıyor dikişler de ilk doğumda fazla oluyor uyuşturuyorlar fazla hissetmiyorsun dikerken uyuşukluk geçince ağrılar başlıyor ama zaten bebeği kucağına verdikleri an butun herşeyi unutuyorsun sanki okadar acıyı başkası çekmiş ilk gördüğün an çok güzel bi duygu
BurcuHalilbrahimMemi Bence sancılar. Giderek artması. Ve o Doğumun başlamasını beklemek...bebeğin kanala girmesi. Dikişler! Özellikle bunlar en zoru. Bi rahatsızlığım nedeniyle epidural sezeryan olcam inşallah. Yarın öğlen saatlerinde 39+2 de doğurmuş oluyorum inş🤲🤗
TugbaLafci BurcuHalilbrahimMemi dikişler için iğne yapıyorlarmış aslında ondan pek bi korkum yok aslında Doğumdan da korkmuyorum ama böyle zor geçen kısım hangi aralık onu merak etmiştim teşekkürler canım cevap için 😘😘🤗
FhrySrc Snamp dikerken uyuşturuyorlar mı? Uyuşturmuyorlar diyenleri de duydum da ben birkaç sene önce doğum yapanlardan, o kısmı beni korkutuyordu özellikle😑
TugbaLafci Snamp zaten sezeryan olsunda kaşıklarında olacak o dikiş yani dikişten kaçılma gibi bi lüks Yok inşallah sancıları da kolayca atlarız 🤗🤗🙏🏼
Snamp FhrySrc hastaneden hastaneye degisirmi bilmem beni uyuşturdular ben de çok korkuyordum dikişten ama hiç dikişi hissetmedim bi baktım bitmiş dikiş isi en çok korktuğum dikisti benimde
FhrySrc Snamp benim de öyle😑 hem devlete hem özele gidiyorum ama özel sezaryen yapma taraftarı o yüzden devlette yapmak önceliğim olacak gibi duruyor. Bi sorayım olmadı ben bi daha hastaneye gittiğimde uyuşturuyor musunuz diye