Tosbikim Kızlar az önce mutfağı temizlerken prizden elektrik çarptı hafif titredim. 36 haftalık hamileyim bebeğe bir şey olmuş mudur? Daha önce başına gelen var mı korona dan dolayı hastaneye gitmek istemiyorum bı doktora görünün demeyin onu bende düşündüm.
UraSsmom Tosbikim Hareketlerinde Bi sıkıntı varmı cnm bide gidemezsin tabi ama Bi doktorunu arasan. Çok telaş etme sessiz Bi ortamda bebeğine odaklan ve hareketlerini takip et. Sanmıyorum ama bişey olacağını Rabbim korusun 🤲
Rabia95 Tosbikim asla asla tedirgin olmanız için söylemiyorum , annemede çarpmış, bebek ters dönmüş annem hissetmiş ama. Doktora gitmişler vs. tabi kardeşim sağlıklı 🙏🏻 Bişey olsa hissedersiniz diye düşünüyorum.
Arya12 Hayır bir şey olmamıştır merak etme bebeğin en korunaklı yerde. Sana olmadıysa ona hiç olmamıştır
Tosbikim UraSsmom ara ara hareket ediyor ama çok hareketli degil.takip ediyorum yine de inşallah bı sıkıntı olmamıştır . Devlet Hastanesi’ne gittiğim için doktora ulaşma şansım yok maalesef 😔
UraSsmom Tosbikim Canım 36 haftada çok fazla hareket etmiyo deniliyor zaten yeri daralıyomuş filan hani sen eskisine göre nasıl hareketi ona bak bence korkma Allahım korur onu 🤲🏻