Esr_mkrmn_ysf Merhabalar 32+3 hamileyim bebeğin kilosu 2500 dedi doktorum fazla olduğunu söyledi açlık tokluk şekerine bakılacak aranızda kilosu böyle olan varmı
Islim123 Esr_mkrmn_ysf 32+6 da gittim cem 2 kilo idi tam haftasıyla uyumlu dedi. Evet seninki biraz fazla ama iri bi bebektir ama gebelik şekeri falan olcturdunuz mu
Nehir66 Esr_mkrmn_ysf Mrba bizde 32+1 haftalığız kızımın kilosu 2240 boyu da 52 cm doktorumuz çok iyi dedi boyu 3-4 hafta önden gidiyor dedi kilosuda 1 hafta önde 🤔
Esr_mkrmn_ysf Islim123 olcturmedim önceki gittiğim doktor gerek yok dedi yapmadı doktorumu değiştirdim
Islim123 Esr_mkrmn_ysf gebelik şekeriniz olabilir tabi ihtimal olmayadabilir yeşillerinize dikkat etmelisiniz
Yesim Edakykn bizim buradaki doktorlar bir tuhaf. 15 nisana kadar normal doğumla doğmazsa 28 Nisan da sezeryanla alcakmıs bende anlamadım
Sebnem_C Benim 32+3te biri 1800 diğeri 1880 gramdı belki gebelik şekeri vardır ya da anne baba iriyse iri bir bebek olabilir şekerli şeyler yememeye dikkat edebilirsiniz
deletedmom309 Benim her iki gebeliğim de 2-3 hafta önde ilerledi gelişimsel olarak. Doktorlar her ikisinde de şeker yüklemesini şart koydular ancak değerler oldukça normal, gebelik şekerine bağlı değil genetik yani. Sizin de öyle olabilir.