zeyzey36 mayıs anneleri ne durumdasınız kaç gününüz kaldı ağırlaşma hareketsizlik yada doğum belirtileriniz var mı ?
Myszky zeyzey36 58 günüm kaldı. Hayırlısı olsun hıcbır degısıklık yok cok hafıfım. Toplamda suana kadar 10 kılo aldım. Tek bır sıkıntım var midem çok yanıyor🤭
Ayse211 60 günüm kaldı artk çok zorlanıyorum bi an önce gün gelsede bebeğimi kucağıma alsam die sabırsızlanıyorum 🤦♀️
Ayse_58 zeyzey36 57 gün kaldı prensesime kavuşmaya ve bu hastane refakat durumu çok düşündürüyor beni
Snmdnz zeyzey36 uygulamaya gore 66 gunum var ama planli sezeryan olcagindan 56 gun diyelim😊 dogum belirtileri baslamadi ama ufak bi is yaptigimda nefesim kesiliyor ve yatip kalkarken belim agriyor
Meltemtuncoz zeyzey36 57 gün kaldı oğlusuma kavusmama. Ara ara karnımda krampmı desem sancımı desem değişik kasılmalar oluyor 🤨
Irmaks zeyzey36 58gunumuz kaldi suanlik iyi gidiyor arada bi saglam can yanmalari oluyor ufaklik canavar gibi surekli hareket halinde masaallah🥰🙏🥰
CigdemMeryem 67 günüm kaldı 3.gebeliğin çok kilo almadım ve ağırlaşmadım çok şükür.Sadece kızım çok hareketli hiç durmuyor ve canımı yakıyor 🙃 Yürürken,konuşurken nefes nefese kalıyorum ve bir de belim kuyruk sokumum felan inanılmaz ağrıyor 😕
Anrebasum zeyzey36 61 günümüz kaldi. Korona izninden dolayi evdeyim.Haftaya sali 32. Hafta kontrolumuz var gidebilirsem hem de rapor alacagim. Bir sıkıntımiz yok cok sukur benim kilom iyi bebişin kilosunu cok merak ediyorum 😊