ReyhanTorun Bebeğiniz çok şanslı bu kadar güçlü ve mükemmel bir anneye sahip olduğu için 😊😘 rabbim birbirinize acınızı göstermesin 😘
spiker_anne [silindi] Ağlaya ağlaya okudum her satırı, çok güzel insanlarsınız hem eşiniz hemde siz, binlerce insana umut olur bu hikaye birdaha hastalik çalmasın kapınızı, çoook mutlu olun 😥❤❤
Zuleyhaaslan [silindi] çok güçlü olduğunuz belli tevekkül ettiğiniz de öyle rabbim sizinle olsun sağlıkla büyütün kızınızı inşallah Kul bittim demeden rabbim geldim demez herşey sabırla çok güzeldi hikayeniz duygulanmamak elde değil gerçekten eşinizden allah razı olsun öyle güzel sevmek maşallah 🧿
NurEto [silindi] canımmmm allahım sana şifanı versin Bi daha yaşatmasın inş benim annem de kanser ve Bi engelli abim var onun için hep dik durdu yendi Bi daha Bi daha derken şimdi sonuçları temiz çıktı şükür sende yavruna sımsıkı tutun o sana iyi gelecek rabbim mükafatını vermiş eşinin de seninde ağlayarak okudum basında olan biliyor bende hamile kalsam da anneme moral olsa diyorum bazen ama nasip dualarımdasın rabbim seni eşine kızına ailene bağışlasın minik bıdık kızını da sizlere bağışlasın inş 💕🤲🤲🤲
Seymabeyza [silindi] doktorlar mutlaka demiştir ama ben de söyleyeyim istedim.Bebek özellikle kız bebek annenin hücrelerini yeniliyor bol bol emzirmek göğüs sağlığı için çok önemli ve kistlere çok iyi geliyor.Ayrıca evlat sevgisi insana acayip moral veriyor psikolojik anlamda da bizi tedavi ediyor minnoşlar.İnşallah bu minik prenses senin için böyle hayırlarla gelmiştir her şeyin yolunda gideceğine İnan lütfen.Sağlıkla büyütün bebeğinizi buraya da kocaman bir maşallah bırakıyorum 🤗sevgiler
Beyzoli [silindi] o kadar sevindim o kadr etkilendim ki film gibi hakketen rabbimin mucizeleri mi biter amaaa bu hikayede en güzel şeylerden biri de eşiniz Allah razı olsun enişte beyimizden☺️ Rabbim hiç ayırmasın sizi evladınızı size bağışlasın hastalık görmeyin bi daha 🤍
Araf91 @1#8153764 yazi birden geldi önüme Allah yavrunuzu bağışlasın sizede çok geçmiş olsun. Instagramda barismuslu diye birisi var takip etmenizi öneririm adamin hastaliklara karşı basit ve farkli bir tekniği var