Çok şükür sonunda bende minik mucizeme kavuştum🤲🏻🥰 Umarım miniğimin gelişi ben ve benim gibi olanlara umut olur🙏🏻🤗
👨👩👧 İyi günde kötü günde diye birbirimize söz vereli tam 1 hafta olmuştu .
Nereden bilecektik kötü günlerin çokta uzak olmadığını.İnanmazdık o zaman söyleseler.Ne de güzel yakışmıştık. Nereden gelip bulmuştu bu illet bizi . Tam da ömürlük olan hayatımızda adım attık derken. 7 yıllık beraberliğimizin en güzel yanı herşeye rağmen ellerimizi hiç birbirinden ayırmamış olmamız.
Böylece başladı bizim imtihanimız.Ağırdı hem de çok ağır.Kaldırabilecek miydik? Güzel günlerimizdeki gibi olmayacaktı hiçbirşey.Kolayda olmayacaktı.Düşmüştüm bu dipsiz kuyuya.Ölecek miydim, seni bırakıp aşkımızı doyasıya yaşayamasan gidecek miydim? Çıldırdım bunları düşündükçe.Az mı ağladık eşimle , birimiz ağlarken diğeri tutardı kendini.Kim teselli verecekti aynı anda ağlarsak.Aslında imtihanımızla yeniden doğduk eşimle Ben düştüm, o tuttu ellerimden.Onca ilaç, kemoterapiler, ağrılar, sancılar, acılar ve ateşler içerisinde yandığım zamanlar, doktorumun asla bebek sahibi olamayacaksın dediğinde, Doktorumun bile nasıl hamile olduğuma şaşırdığı, sevinçle gelmesini beklerken kavuşamadan kaybettiğim oğlumuzda, ardından yine kaybettiğimiz yavrumuzda hepsinde yanımdaydı.Öyle sıkı tuttu ki elimi bırakıp gitmek imkansız oldu.Bende bir o kadar tutundum hayata.
Geçecek dedi hep geçecek.Bende buna inandım.İyi günde herkes yanındadır sevdiğinin, önemli olan zor zamanlarda yanında olabilmektir.O bunu yaptı,en çekilmez anlarımda bile bana katlandı.Kel olmam değildi onun gözünde güzelliğime gölge düşüren. Sevmesine engel değildi ona bir çocuk veremeyecek olmam. Yürekten sevmişti çünkü beni.Herkes çok şanslı olduğumu söyler sonuna kadar yanımda olduğu için, beni bırakıp gitmediği için. Aslında olması gerken değil miydi onun yaptığı Yürekten sevmek bunu gerektirmez miydi? Bırakıp kaçanlara inat.Öyle söz vermiştik çünkü. Ağlayarak az mı dualar ettik. Çok şükür sonunda Rabbim imtihanımızın karşılığını verdi ve olmazlara, düşük riskine, erken doğum riskine rağmen minik kızımızı nasip etti..🙏🏻🥰 Hep yanımda olduğu için eşime ne kadar teşekkür etsem ve bize minik mucizemiz kızımızı nasip ettiği için Rabbime ne kadar şükretsem az kalır.
⚡️Soracak olanlara;
🌟 Kanser tedavimden dolayı rezervlerim çok kötüydü doktorlarımın çocuk sahibi olamazsınız deme gerekçesi buydu.
🌟🌟Çocuk sahibi olamayacaksınız denildikten sonra ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ve kayıpla sonuçlanınca kolları sıvayıp doktor doktor gezdik. Acıbadem, bahçeci, başkent bu hastanedeki doktorlar bile şaşırdı sen nasıl hamile kaldın bize de anlat dediler halbuki hiç birşey yapmadım sadece tevekkül hep tevekkül ve dua ettik o yüzden duanın gücüne inanın 💫🙏🏻
🌟🌟Trombofilim olduğunu ilk hamileliğimde, oğluma 4.5 aylık hamileyken onu kaybettiğimde neden oldu diye araştırırken öğrendim. İleri derece pıhtılaşmam olduğunu öğrendik ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım.
🌟Haşimoto tiroidi ise kemoterapi ve radyoterapinin bana hediyesi. İlaçla düzene giriyor.
🌟🌟 Kızıma kavuşana kadar iki tane kaybım oldu. Yapılan araştırmalar sonucunda genetik translokasyon ve trombofilim olduğunu öğrendik. Zaten over rezerv problemim vardı.
🌟🌟🌟9 ay süren hamileliğimin 6.5 ayı hastanede yatarak geçti. Geri kalanı ise evde yatarak. Sanırım bir hamilelikte yaşanabilecek bütün riskleri yaşadım ve 37. Haftada aralıkta kızımı aldım kucağıma .🤲🏻
🌟 Kullandığım ilaç, ve iğnelerin haddi hesabı yok ama kucağıma aldığım bal Kızım hepsine değer herşeye değer 🧚♀️🥰
✨✨Ben ve benim gibi olanlara asla vazgeçmeyin inanın, dua edin Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. 🙏🏻Beni de dualarınızda eksik etmeyin göğsümde bir kitle var doktorumla şuan büyüme hızını takip ediyoruz. Bu güzel günlerime gölge düşmesin dualarınızda beni unutmayın🤗