Kvlkgzmerhn Ya kızlar bugün kendi hastanemde doktorum yoktu burayi biri söyledi fiyati 200 diye bende randevu aldım haftam geçiyor diye ama hic gitmedim hastaneye bilmiyorum cd ve resim vercekler 25 30 dk sürecek dedi szin bilginiz var mi gidenler 🤷♀️
Meralvedat Kvlkgzmerhn o hastanede remzi bey var çok iyi diyorlar akrabalarım da oraya gdiyor genelde
Hamideersin Kvlkgzmerhn detaylı ultrason için sordunuz sanırım bi arkadaşım gitti memnun kaldı 30 40 dk bakmislar
Songsong Ben bir kere acil için gitmiştim Standart birazda hani ben mega bağcılara gidiyorum fiyatı daha uygun neden 200 tl istemişler sadece muayene mi
Songsong Bu sanıyorum ayrıntılı ultrason olmakı,orda prof mu war da 200tk istiyorlar.ben muayene 80 tl ye gitmiştim yaptırcagınız işlem nedir
Kvlkgzmerhn Songsong kuzum bende güngören esenler tarafinda oturuyorum normalde mega medipole giduyodum ama muayne ucretim 130 tlydi değiştim hastanemi detayli ultrasonda bebegin butun organlarina bakılıyor bir hastalk var mi o belli oluyor siz gitmediniz mi kac haftaliksiniz 20-24 hafta arasi yapılıyor 30dakkalik bir muayne bu cd ve resimlee veriliyor detayli ultrasindan sonra
Songsong Kvlkgzmerhn tamam ben sandım standart bir muayene ğcreti.çünkü o hastaneye 200 tl cok normal muayene icin😃ben yaptırdım aynen cnm megada fazla fiyatı da maşesef😭
Kvlkgzmerhn Meralvedat radyoloji olarak bakan kişi ilker beymiş ilk defa gideceğim detayliya bakan tek doktor o
Damlazra Ben orada yaptırdım detaylı ultrasonu 20 25 dakika kadar sürdü cd ve bir A4 verildi tek gebelik 200 e yaptırdım ve sonra kendi doktoruma götürdüm ve memnun da kaldım güzel ilgilenildi
Kvlkgzmerhn Damlazra renkli resim verdiler mi en cok onu mersk ediyorum 😀🙈 bende yaptirip kendi doktoruma götüreyim dimi
Meralvedat Kvlkgzmerhn peki hemen randevu alınabiliyor mu siz şimdi kaçıncı hatfanızdasınız ne zamana randevunuz
Damlazra Cd de bebegin yüzü var sadece oA4 de bebegin gelişimi yazıyor sadece ve video halinde renkli
Kvlkgzmerhn Meralvedat randevular doluydu valla fiyati uygun diye bu hafta sadece cumartesi kalmış o da akşam 8 haftam geciyo diye mecbir aldim tam 24+1im doktorum 24ü geçmesin demişti arayin randevu varsa alin