beyzanur06 Aysegulbeyazmushab bende oraya gdiyorum memnunum zeliha atak doktorum daha once uc gun hastanede yattım vucutta sıvı kaybndan orda dogum yapan hastalar da memnun kaldklarnı sylemislerdi
Fiiza beyzanur06 abimin hanımı 2 çocuğunu da orada Zeliha atak doğum yaptırdı. Çok memnun kaldı. Benim riskli olmasaydı bende orayı düşünüyordum.
Aysegulbeyazmushab beyzanur06 bende leah gidiyorum memnunum dogum yaklaştıkça korkmaya başladım bi sorayım dedim
Fiiza beyzanur06 inşaAllah memnun kalırsın. Birazda beklenti ile alakalı memnuniyet düzeyi. Sağlıkla kucağımıza almayı nadin etsin rabbim
Aysegulbeyazmushab Aysegulbeyazmushab doktorlar güzel ilgileniyor ama doguma da aynı doktor mu giriyor acaba
Aysegulbeyazmushab Ceylan06 onur bey ile emre beye gidiyorum bende gayet güzel ilgileniyor kaç haftalık hamilesin canım
beyzanur06 Ceylan06 bide zeliha hanıma git ona devam et bakalm memnun kalcakmsn canm ben memnunum bende her doktoru begenmem belki snde memnun kalrsn zeliha hanmdan sikayeti olanı hic duymadm 6aydr gdyorum