happymmom Zeynep Duru, İpek, Gülce, Ayça, Ebrar Alya Sizce hangisi güzel? Siz hangi ismi koyacaksınız acaba? Yorumlarınızı bekliyorum
Damla0909 happymmom Allah nasip ederde kızım olursa Zeynep koymayı düşünüyorum. Çok kibar zarif ve asıl bir isim gibi geliyor bana 😊 Anlamı çok güzel ve peygamber efendimizin (sav) torununun ismi. Ebrar Alya da çok güzel. 🌸
Filiztugrul_07 happymmom ebrar ismi kulaga hos geliyor ..Ben ikizlerimden birine ‘öykü mira’ koyucam☺
elobariselo Bence gülce güzel, kuzenim kızına koymasaydı biz koymayı düşünüyorduk ama kızımıza Eylül ikra koyacağız inşallah ❤️
Demetdemircioglu happymmom gülce ismini çok seviyorum🥰 ben oğlum Yekta ya uygun olsun diye Tanem koycam kizimin adini🥰
sonsuzadek happymmom Ebrar ismindeki kızlar sessiz sakin hanım hanım, el becerisi kuvvetli. tanıdıklarımın hepsi öyle. İpekler çok hasas olur, en ufak şeyden hasta olurlar bünyeleri çok sağlam değildir. Zeynep ismindekilerde tatlı sevecan, sessiz sakin ama bir o kadar da el becerisi yüksek ekşın aramayı severler. Zeynep babasının süsü demek yanlış hatırlamıyosam. isimde sirayet konusuna inanırım. Alyalar hep itici gelmiştir🤷🏼♀️
Cigdemveminik happymmom ipek ve duru güzel bnce duruyu bende başta istemiştim şuan bizimde ismimiz net değil ama meva ve larin arasında kaldık