Glsm3553 Kizlar benim ilk hamileligim ve tecrubesizim haliyle ya sutum gelmezse diye endiseleniyorum ozaman bebek nasil beslenicek mama mi vermemiz lazim ve sizce hangi mama iyidir ?
198723 Glsm3553 Benimde doğum yakın mama alıp çantaya koymayı düşünmüyordum ama malum şu virüs daha yayılıp ortalık kötü olur ohal vs olursa hazırda kalsın diye alacam iyice panik oldum
Asl_93 Glsm3553 ben alıp koycam canım sütüm gelmezse bi de mama telaşına girmeyelim diye. Dursun ne olacak 🤷🏻♀️
Esqiii Merhaba ben 350 gr lık birtane hipp marka mama koydum normal doğum planlıyorum gecenin bir yarısı da doğabilir sütüm hemen gelmezse bebeğime hemen mama desteği olsun diye birde malum eşimi de maması olan nöbetçi eczane aratmamak için
HiraNisa Glsm3553 iki çocuk dogurdum hic düşünmedim bile sütün gelir umarim bir sıkıntı yasamazsin. Gelmezsede oradaki ebe ve doktorlarin önerdiği mamayi alırsın . Bazı hastaneler hastaneden çıkana kadar kendileri veriyor mamayi da
Kbrmrt57 HiraNisa bende öyle düşünüyorum o yüzden almadım mams çantasına insan direk o an mama varken mama vermeye eğimli dd olabilir psikolojik olarak
HiraNisa Glsm3553 bilmiyorum ben iki dogumuda özelde yaptim yan odada sezeryan olmus bir bayan vardi onun bebegine kendileri veriyordu.
Esr36 Glsm3553 Ya kuzum endişelerinizi bi kenara bırakın derim sonucta hamilesiniz dogum yaptığınizda tabi sütünüz gelevek tabi biraz canınız açıcak boyle seyler dusunmeyin kotu kotuyu getirir bizim annelerimiz zamanın da mamamı vardi doğurup direk kulaklarına alip emzirirler di yani doğanın kanunu bu endişeye mahal yok kendinizi şartlamayın
Glsm3553 Esr36 aynen aslinda bende senin gibi dusunuyordum ama yazilanlari gorunce tereddute dustum hani sezeryanda gec geliyormus sut
Saryamom Glsm3553 merhaba bende aynındurumdayım ilk bebeğim planlı sezaryen olacağım içerigi anne sütüne en yakın temiz olan mama hipp combotic ve golden goat hastanede verebiliyormuşlar ama ben istemediğim mamanın da bebeğime verilmesini istemediğim için hipp combotic aldım illa biberonla verilmesi gerekmiyor kaşık yada şırıngayla verilir meme reddi olmaması için
Esr36 Glsm3553 Allahın izniyle sıkıntı olmaz canm ilk dendiğinde biraz canin aciyo ama o da geciyo zaten o emdikçe göğüs süt üretiyo sen bebeği zorla emsin sonrası her turlu olur ben var ya o dikişlerle ağzına tutturuna kadar 1 saat ugrastim
Glsm3553 Esr36 evet hemen mamayi dusunmeyelim ona odaklanirsak hic gelmez peki gogus kremi kullandinmi 1 ay onceden gogsunuze surun diyenler var
damlafidan Hastaneler veriyormuş öyle bir durum olduğunda mamayı diye duymuştum ben ama ne kadar doğru bilemem tabi
Esr36 Glsm3553 aynen oyle canm elbet gelir Ben kullanmadım ama kullanin bence cunku cidde catliyo yara oluyo ve bu cok can yakıyo
Bebikom_ Glsm3553 bende koyucam cantaya hipp yada mılupa düşündüm ama kullananlar yorumlayabılırmı hangisi daha iyi