Ozge1995 Kan sulandırıcı iğne kullananlar, doğumunuzu ne şekilde yaptınız acaba iğneyi ne zaman bıraktınız?
Esra-66seker Ozge1995 bende kan sulandırıcı kullanıyorum canım doğumum nasıl olacak çok merAk ediyorum
Tugba_ilhan Ozge1995 bende kullanıyorum cnm 36 haftalık hamileyim dün doktoruma sordum ne zaman kesecez diye doğuma kadar kullanacaksın hatta lohusalıkta da devam edecek dedi😔
Busracetin Esrayigit ben de bugun 5. Haftama girdim doktor kesyi gorunce baslayacagiz dedi . Randevum cuma günu. Endise etmistim ama sikintı olmaz inşallah zaten aspirin kullaniyorum bir tane . Icim ferahladi yorumunuzla 🌸
Tugba_ilhan Esrayigit 7haftalikken.basladim canim kalp atışlarını duyduktan sonra başladım devam.ediyorum.doguma az kaldı bakalım.hayirlisi rabbim herkese kolaylık versin
Esrayigit Busracetin bende aspirini kullanıyordum bende de az pıhtılaşma var sorun olmaz herhalde iğneyle aspirini ikisini aynı anda kullanmam
zeyzey95 Busracetin banada öyle dedi ilk gidince 2 gün sonra tekrar vajinalde baktı görmedi başta ben dedim görmesekte kullanıyım ne zararı olur ki dedim tamam kullan dedi daha önce iki düşüğüm var çünkü bundada riske atamazdım sonra biraz daha baktı vajinal düzensiz ve çok küçük kese gözüktü umutlu değilim düşecek gibi dedi 6 gündür kullanıyorum oksapar dün 5 haftalık dedi keseyi karından gördü düzelmiş çok şükür belki de normal kese görmeyi beklesem düşecekti yine
Busracetin Esrayigit igneye baslayinca aspirini birkacak miyim bilmiyorum , ama bir sure birlikte kullaniriz demisti doktorum. Bir sorun olmaz insallah sizin icin de . Igneyi vurabiliyor musunuz nasil , biraz endiseliyim de agri sizi yapoyor mu 🙈
zeyzey95 Busracetin ben göbekten yapıyorum doktor öyle tavsiye etti prospektüsde de öyle yazıyor zaten ikinci gün çok acıdı ve çok morardı yanlış çıkardı eşim hafif eğdi ama artık iğnenin girip çıktığını bile hissetmiyorum dik şekilde sokup çıkarınca bişey olmuyor sadece ilaç yakıyor biraz 5 dk falan sürüyor
Busracetin Esrayigit iyi cok sükür , hayirlisiyla keseyi gorelim de insallah bir sekilde dayanacagiz artik bebislerimiz icin 🐣
Busracetin zeyzey95 her halukarda ben de israrci olacagim zaten insallah gorurüm . Igneye de bir sekilde katlanacagim , her türlu tedbire uyalim da gerisi Allahtan canim
Pembepanterr Ozge1995 doktorum sezeryana gireceğim zaman akşamdan bırakmam gerektiğini söylemişti yani hem bi önceki akşamım hemde sezeryan gününün sabahında vurulduğum iğne ama benim normaldede kan pıhtılaşma problemim olduğu için sadece ameliyat gününün sabahı olan iğnemi vurdurmamıştı önceki akşamınkinide biraz daha erken vurmuştum sanırım tam hatırlamıyorum bi sorun olmadı şükür