Hediye_Kurabiyem Sibelimsi benimde son 5 erken gelir dedi Dr açılma var sancı bekliyorum ne zaman gelicek 🤷♂️ benim de ikinci hamileliğim birinci suni sancı ile oldu
Sibelimsi Serap0733 nasip canım benim oğlum bu uygulama bitti 1 gün sonra doğdu hayırlısı olsun inşaallah rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi
Sibelimsi Durkayaelmas sorma canım bende çatı muayenesi bile çok oldum başlarda ona rağmen korku sardı bu hafta hayırlısı olsun inşaallah vardır bunda da bi hayir
Aselnur44 İkinci doğum erken olur kız etkege göre erken doğar dediler benim prenses gelmiyor gelmiyor. O gelmedikçe ülkemiz im hali virüs hastalanan ölen i duyunca çoook üzülüyorum çok alıyorum iyice bunaldım
Sibelimsi Aselnur44 aynen canım böyle zamana nasip oldu bizimkiler vardır rabbimin bir bildiği hayirlsii olsun inşaallah cnm rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi ınşaallah🙏🙏
Sibelimsi Aselnur44 aynen cnm erken olmaz benimkide haftaya pazartesi nolcak bakalım tam 40 oluyo oğlum 40+1′de oldu kontrole diye gittim açılmam varmış bunda da belirti yok baskı oluyo arada kramp giriyo yalancı sancı yani geleceği yok bu haftada hayırlısı olsun inşaallah bakalim
minnaginannesi Hediye_Kurabiyem benim de son 5 canim benimde acilma sanci yok ama 3 gundur nisanim geldi bekliyorum boyle.
Diloselos Sibelimsi hayirli dogular ilyr insallah benimde 40+0 az once nisanim geldi ara ara giren adet sancilarim var dogum olurmu acaba
Sibelimsi Diloselos olabilir canım benim 40+1′de adet sancısı gibi oldu sancı cıktı nstde ama ben iyiyim dedim hıc mi ağrın yok dediler adet sancısı gibi dedim tamm doğurursun kesin bugün dedi ordakiler gerçekten oldu canım hadi hayırlısı olsun inşaallah sağlıcakla bi avazda kurtarsın rabbim canim🥰🙏