Poyrazensarefe 6 günüm kaldı kızlarr hic bi şekilde uyyamıyorum sabaha kadar agrı cekiyorummmm 😞🥺ooff oofff gecseydi şu günlerim
Davud_moms Poyrazensarefe benimde son 6gunum kaldı ne ağrısı çekiyorsunuz? Ben sanki hamile değilim son günler çocuğun gelmeye niyeti yok🤷
Likya Poyrazensarefe Evet çok zor ama tadını çıkarmaya bak doğumdan sonra çok ozleniyormus hamilelik bunu anladım 😊 sizin gibi bende 2 hafta öncesine kadar sabırsızlıkla bekliyordum ama insan hamileliğin 1 gününü bile özlüyor
taslan Poyrazensarefe benim de son 9 uyku sifir ama pek belirti yok biraz bel bacak agrisi bide altta batma o kadar😔😔 sezeryandanda korkuyorum 😔
Poyrazensarefe Midem ekşiyor , kollarım we bacaklarım uyuşuyor nefes alamıyorum bi garibim son bi haftadır byle sabaha kadr gözüme uyku girmiyor yatakta dönp duruyorum 😔😔 dönmekte de zorlanıyorm belim cokk agryor kemiklerim kırılmş sanki🥺🥺
Davud_moms Poyrazensarefe hm benimki normal doğum tarihi 24 Mart ama geçse olur bilemeyiz. Bu saydiklarina artık ben alışdım demekki zaten hep vardı)))))
Poyrazensarefe Davud_moms Hayırlısyla kucagınıza alırsınz insallah🙏🏻 Benim 3. Hamileligim bu .. ilk oglumda normal dogum yaptım , ikinci oglum da sezeryan olmak zorunda kaldım we bu oglum da da mecbur artık tekrar sezeryan olcm ama yinede cok korkuyorum 😞😞
Mihribankuzu Ah o gelmeyen bebisler 🙄 benimde durum aynı. Ne uyku var ne de doğum. Allah yardımcımiz olsun
Davud_moms Poyrazensarefe benim ilk doğumum hayırlısıyla bekliyorum yapacak bişey yok sabrım bitti ama bu an önce gelse keşke. Hayırlısıyla doguralim hepimiz ya
Poyrazensarefe Likya ewt oyle ama karnım baya bi aşagıya indigi icn hareket etmekte cok cok zorlanıyorum 😕 diyer 2 cocugum daha kücücükler onlara yemek yedirinceye canım cok yanıyor bi an önce eski dümdüzzz karnıma kawussaydım keskee 🤣 karnım tas gibi oturamıyorm artkk
Ozge-48 Benimde son 6 günüm sanki hamile değilim ne ağrı nede başka birşey tek anlam veremediğim uykum gelmiyor uyuyamıyorum 🤔
Poyrazensarefe Cuma günü gittim .. şikayetin olursa gel demşti .. saydım saydım sikayetlerimi doktoruma ama adamın werdigi tek cewap şu 🤣 normaldir son günleriniz ondan byle oluyor dedi.. o zaman ben neye geldim bu cewabı duymak icn mi 🤣🤣🤣🤣🤣
Poyrazensarefe 24 martta sabah 7 de 3. Katta ol we gece 12 den snra bsy yeme dedi .. açlıktan ölcem dedim bende 😂😂 bu aralar iştahım pek yerinde ama bebişim de zayıf 😭😭😔😔😔 3 kg dedi .. bende cook üzldm o kdar da yemek yiyorum yani
Ozge-48 Poyrazensarefe etrafımdaki herkes belirtiler var mı diye soruyor ama yok evet son günlerde senin yaşadıkların normal aslında ama üstüne İşte gündemde olan konular filan bide akşam deprem oldu 4.03 şiddetinde geriliyoruz sabredelim allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dua 🙏🥰
Ozge-48 Poyrazensarefe üzülme sakin hiç birşey için kilosu çok da değil az da değil sağlıklı olmaları en önemlisi haftaya hepimizin kucağı dolacak allah nasip ederse🙏🐥🐥