Hayalet Ciddi vakaların olduğunu biliyoruz siz neler yapıyorsunuz bu aralar doğuma günler yada haftaları kalmış olanlar ? Nerde nasıl yapacaksınız
Prensesannesi2 Poncikveannesi Hastane mi kapandı ne tuhaf bende özele gidiyorum hiç öyle birşey demedi hamileler mecbur doktora gidecek doğum olacak şaşırdım 😮
Poncikveannesi brcaky üsküdar hospitaltürk şekerden dolayı riskli gebelik grubundaydım sen zeynepkamil e git orda doğumunu yap senin için en uygun hastane orası dedi ve başhemşire arkadaşım var o da aynı şeyi söylüyor
Ooznur54 Pazartesiye kadar gelmezse o gün sezeryan olucam özele gidiyorum orda yapıcam ama cok tedirginim her sey den..
kaderkazanci Ooznur54 kaç haftaliksiniz acaba bende 40+2yim p.tesi 41 i doldurmuş olacagım sanci su nisan hic bi belirtim yok.
Aslishan Ooznur54 Benim doktorumda aynısını söyledi pazartesiye kadar gelmezse sezeryan 😌 pazartasi 40 hafta oluyor benim
Cansu_eraslan 36+2yim ankara sehir hastanesine gidiyorum cok tedirginim herkes gibi. Bas hemsire git randevuna dedi saglik ocagindaki hemsirem skntin yoksa biraz otele dedi ve gitmedim randevuya
Buse62 arzu_glyprk Allah yardımcımız olsun Fransa da hastanelerin durumunu görüyoruz haberlerde biz burda bile korkuyoruz
FundaMustafa Poncikveannesi size bişey sorabilir miyim biraz aciliyeti bi konu bu konuştuğunuz konular dışında Zeynep kamille ile alakalı
brcaky Poncikveannesi Allah yardımcınız olsun inşallah rahatlıkla doğurur sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız
Hayalet Betulbekil bende özele gidiyorum ama doğum için oralar uygun mu umarım iyi dezenfekte ediliyordur bu olaylar biraz beni de yıprattı 😟
Betulbekil Hayalet yani canım tabiki emin olamamakta haklıyız hastaneler sürekli buharla temizleniyor diye biliyorum ama istersen sende yanına dezenfekte edebileceğin bişeyler al cocugun yatagı yeri falan dezenfekte edersin bi sorununuz çıkmazsada hemen hastaneden çıkarsınız
Gmzalp Prensesannesi2 acil bi durum olmadigi surece hastanelere gelmeyin diyor doktorlar benim doktorum da ayni seyi soyledi