Rumus1 Merhaba arkadaşlar Ben 8 haftalık hamileyim tsh hormonu en düşük değer 0,35 olması gerekirken benim 0,14 çıktı bebeğe zararı varmı Teşekkürler
Peri06 Rumus1 ilaç kullanman lazım bebeğe zararlı benim 0 Dı tsh dahiliye yada endokrinoloji ye görün
Birgul-05 Rumus1 merhaba canım benim de TSH yuksekti hamilelikten önce ve ilaç kullanmaya başladım hamile kalmam için gerekli olduğunu söyledi doktorum. Hamile kaldıktan sonra normal ilerleyen tsh bı anda daha da yükseldi normale dondurmemiz gerekiyo yoksa bebeğe zarar dedi doktorum o yüzden mutlaka ilaç kullanman gerekiyo. Bebek için ve kendin için ilaçların zaten bebeğe zararı olmuyo o konuda korkun olmasin
Ruhsuz Benim de hep düşük çıkıyor 0.03 çıktı hatta doğum doktoru biz düşük olmasını istiyoruz problem yok dedi ama benim içim rahat etmedi endokrinoloji bölümün e gittim 2 tüp kan aldı ve ultrasona girdim modül varmış guatrımda cumaya sonuçlar çıkacak kanın ama nasıl gideceğim hastaneye bilmiyorum 🤷♂️ zaten zorla randevu alınıyor endokrinoloji bölümüne