Neslihancebi Gebeliğimin 21+3. Günündeyim. Perşembe günü detaylı ultrasonumuz var. Fakat ben bu koronavirüs yüzünden evden dışarı çıkmıyorum. Sizce iptal etmelimiyim yoksa gitmelimiyim. Korkuyorum bizede bulaşır diye 😞
AtaMommy Neslihancebi 89 yaşında biri ölmüş 🥺 benimde 1 hafta sonra detaylı ultrasonum var acaba daha çok yayılmadan erken gitsem sonra ki kontrollerini mi ertelesem diyorum
04052016mh Neslihancebi detaylı ultrason gerekli birşey 23-24.haftdan sonra yapılmıyor diye biliyorum bence virüs daha yayılmadan gidin kendinize dikkat edin maske,dezenfektan kolonya vs
Seymabebgm Neslihancebi rutin kontorlse gitmemekte yarar var ama boyle detayli ultrasyon olsun seker yuklemesi tetenoz asisi gibi gerekli tetkiklerde gidilmesi gerekir dedi doktorum bende 31 haftaligm normal kontorulm.vardi gitmedm 35 36 haftaya kadar bekleyecegm
NihalBurak Eldiven maske takın eve gelir gelmez üstünüzden çıkardığınız kuyafetleri yıkayın gerekirse duş alın dezenfektan ürünleri kullanın detaylı ultrasonu ihmal etmemenizi öneririm