AyenurGrtrk Kızlar az önce elimi karnıma götürdüm ve elimin altında bebek hareket ediyor ama böyle sert ve hani resmen balık gibi 25 haftalığım ama bu kasılmamı yoksa bebek hareketimi anlamadım yaşayanlar yardımcı olur musunuz erken Doğum riskimi yoksa
[silindi] AyenurGrtrk kasılma bebeğim bi yerde toplanıp orayı şişirmesi canım. Sert oluyor orası ve sivriliyor o bölge acı hissetmiyorsun ama bi sertlik gerginlik hissediyorsun.
AyenurGrtrk [silindi] evet toplanıyor ve sertleşiyor orda sonra tekrar hareket ediyor orda kasılma galiba
[silindi] AyenurGrtrk ne kadar arayla oluyor bu durum? Saatte kaç kere günde kaç kere ? Benimde oluyordu doktora gittim iğne verdi bana haftada 1 kere vurulmam için ama bende rahim ağzı kısalığı da var. Siz yine de doktorunuza bi mesaj atın bi sorun o sizi yönlendirir.
AyenurGrtrk [silindi] ya şöyle benek hareket ediyor ben elimi götürüyorum o bölgeye ve orda sertleşiyor ve hareket e devam ediyor yani günde bir kaç kez oluyor detaylı ultrasona girdim 21. Haftada ve erken Doğum riskimin olmadığını söyledi ama hamilelikten dolayı mı bilmiyorum korkularım var canım
[silindi] AyenurGrtrk o zaman korkma boşuna Allah’ın izniyle sıkıntın yok o bebeğin hareketi de olabilir günde 2-3 kez olması normal zaten. Bide erken doğum riskinde yokmuş boşuna kafana takma doktoruna gidince söylersin anlatırsın. Erken doğum riskin yoksa böyle şeyler düşünüp hiç hamileliğini zehir etme
Cisemk Bende 26 haftalıgım bazen aynı durum bendese oluyor kendini çok yorma ve stres yapma sık sık olmuyorsa
AyenurGrtrk Cisemk bende dinleniyorum çok sık değil kontrolüm var doktor a danışıcam yoksa kendi kendimi yerim
AyenurGrtrk [silindi] haklısın aslında ama duygu değişimleri insanı mahvediyor çevrem de erken Doğum yapanlarda olunca ister istemez yoruyorum kafamı Canım teşekkür ederim
[silindi] AyenurGrtrk hamilelik hep böyle bi yerimize bi ağrı girince aman bir şey oldu diye kendi içinizi yiyip bitiriyoruz.. bazen diyorum hiçbir şeyi takmayan kadınlar var ya onlar gibi olsaydım diyordum öyle yapıcam diyorum ama yok yine sıkıntı kafaya takma durumları. Olsun sağlıkla gelsinlerde zamanında inşallah bu yaptığımız evhamlarla kalalım 🙏
Kaderalisaridag [silindi] canım benimde günde bı kere öyle oluyor ama acı falan yok 5 saniye içinde düzeliyor acaba kasilma mi 21haftalik bebegim
AyenurGrtrk Kaderalisaridag bencede doktor bişey demediyse sıkıntı yoktur ama hamilelikten kaynaklı herşey kafamıza takılıyor malesef