terelelli81 Kızlar gebelikte 18. Haftada kanama yaşadım hastanede bir gece kaldık durduruldu ama şimdi dr kahverengi akıyor. Böyle bir durumu yasayan var mi daha önce iki düşük yaptım çok korkuyorum deneyimli olanlar yazabilir mi lütfen?
Snur94 terelelli81 benim 19. Haftada oldu kanama canım rahim agzımda incelme başlamış erken Doğum riski dediler on gün önce on gündür tuvalet harici kalkmadım biraz kalktım iki gündür tekrar başladı salı kontrolümüz var pazartesi de düşük iğnesi yapacaklar geçen haftada olmuştum ama senin Farklı olabilir sadece o haftalarda kanama iyi olmuyor dediler
terelelli81 Snur94 bana erken doğum riski var denmedi bebek ıyi şükür yukarıda dedi ama kanama alanı oluşmuş kasılmış rahmim. Allah korusun daha küçük olsaydı bebek düşerdi. Bilmiyorum çok korkuyorum.
AdaninAnnesi Kahve rengi içinde kalan kan canım geçtiğinin göstergesi diye biliyorum bende de olmuştu doktor kahverengiden korkma dedi inşallah bişey olmaz
terelelli81 AdaninAnnesi hala o kabı görünce korkuyorum dr bebek ıyi dedi yukarıda dedi sadece dinlen ve iğnelerini ilaçlarını düşük önleyici ilaçlar kullan dedi yatacağım iste. Inş iyi olur ya
Snur94 terelelli81 ben zAten şu an 20. Haftadayım düşük iğnesi puroluton ve Progestan oluyorum salı günü kontrolüm var
Snur94 terelelli81 afedersiniz oraya sanki su dolu balon var gibi oluyor çok fena alta baskı yapıyor hareket etmeye başlıyor sonra sızıntı oluyor bi bakıyorum çamaşırıma akıntı gelmiş