Zlmdnccc Kızlar mrb. Benimde bi kızım olcak inşallah 28+3 hamileyim. Cogu kişi kız bebekler erken dogar 1 ay yada 2 3 hafta erken gelir diyolar. Yani bu kesin bişey mi anlamadım. Burda gördügüm genel kız bebekler zamanında doguyo ama anlayamadım fikri olan??
Zeynephatice07 Zlmdnccc benim 5 hafta erken oldu ama arkadaşımın 41 haftada oldu.belli olmuyor bebeklerin işi☺️
aysimaaa Zlmdnccc bence doğru değil her bebiş her hamilelik farklıdır. Erken doğan da var zamanında doğanda var haftası geçince geç doğanda var. Benim kızım şuan 39+0 bekliyoruz 💕
Gizayy_13 Ben suan 39 haftadayım hiç bi belirtim yok ne açılma ne nişan gelmesi Pazartesi suniyle başlatılacak artık doğumum o herkesde aynı olmuyor benimde kız ama hala gelesi yok 🙅♀️🤦♀️
Ayseguulll Gizayy_13 bende 39 haftaligim ayniyiz bende de belirti yok suni sancı iyi mi sizce ben korkuyorum da
Zlmdnccc Bende genelde hep geç zamanlı görüyorum ama erken erken deyip duruyorlar bende tedirgin oldum ramazan ortasında gelir diye 😏
kaderkazanci Hellotutu yakın zmanda doktora gittiniz mi. Koronadan bziim şehirde randevusuz almiyorlar yarin bnde 40+3 olicam ne su nisan sanci yok sadce sertleşme ve gerilme oluyo karnımda 41e kadar bekleriz dedi doktor
Zlmdnccc Demi aynen bende oyle düsünüyorum yani kız olsa neden erken erkek olsa neden gec olsun yani alakası ne onu çözemedim 😊 inşallah zamanlı dogsun hepimizinki ☺️
Nslihn Zlmdnccc annem hafta hesabı bilmiyor ama tam 10 aylık doğmuşum.hatta suni sancı ile 😁 takılma böyle şeylere hurafe
Gizayy_13 Ayseguulll bende biraz korkuyorum ama denemek istiyorum suni sancıyı o anı yaşamak istiyorum
Pelo_00 Zlmdnccc inanmayın böyle şeylere bebekten bebeğe değişiyor doğumu. Bende zamanından geç doğmuşum mesela.
Minigim_ Zlmdnccc ilk Kizim 38+4 doğdu sancim falan vardi ama sezeryan oldum ikinci kızım olcak nasipse 1 haftamız kaldı 38+5 olcak. Ama belli de olmaz 38den sonra herşeye hazırlıklı olmak gerekiyormus onu anladım
Usluglhn Zlmdnccc cinsiyetle ilgisi yok riskli durum yoksa bebek ne zaman kendini hazir hissediyorsa o zaman doguyor. 40 olduk bugun kizim olacak. Bana da erken dogacak dediler umitlendim 37 den beri bekliyorum gelmiyor hala
Zlmdnccc Usluglhn gelir canım gec olsun güç olmasın erken gelmesinden iyidir zamanı gelmis kısa zamanda saglıklı olur insallah 🙏
Zlmdnccc RecepAliMom dua et canım oyle kendini de sıkıntıya sokma Allah hayırlısını verir merak etme icin rahat olsun 🙏