berel15 ilkbahar benimde olmuştı bebiş kendini yukarı alıyor canım o yüzden oluyor biraz dayanacaksın zamanla geçiyor
Sry ilkbahar magnezyum vermişti doktor bana söyleyince biraz geçti karnım büyüdükçe yine oluyor zayıflıktan olur diyolar etraftan
Dilaraozturk ilkbahar benim bebeğim ters döndüğünden beri batma oluyor ayaklarıyla vuruyor sıkıştırıyor sonradanda yanma hissi oluyor Bi an önce gelse dye bakıyorum
Dilaraozturk Sry ben doktora gttgmde ogrendim ters döndüğünü ama gitmeden 2 gün önce karnım şekil değiştirmişti hareket ederken sanrım o an döndü tam net bilmiyorum
Goz-deeee ilkbahar Bende nefes alamaz duruma gelmiştim 27 haftalık oldum biraz daha rahatladım özellikle o haftalarda mı kaburgaya baskı yapıyorlar anlamadım🤷🏻♀️
Rojdaaa ilkbahar bende 24 haftadayım son 1 aydır aynı ağrı bendede var bazen dayanılmaz oluyor özellikle çok ayakta kaldığım zamanlarda. Uzanıp bel kısmıma kırlent koyuyorum çok iyi geliyor
ilkbahar Kızlar hepinize teşekkür ederim.. Bugün doktora gittim o da önemli değil, dediğiniz gibi büyüdüğü için oluyor dedi 🙂 İnşallah geçici bunlar 🙂Allah hepimize miniklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲