Evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve 1 sene 2 ay sonra hamile kaldım evet çok uzun bi süreç değil ama birde bize sorun öncelikle ben çok kafaya takan bir insanım her adetim gecikmeden 3 5 test yapardım artık eczaneye gitmekten utanıyordum har ay kaç kere gidiyordum test almaya hamile kaldığımdan inanın onlar benden daha çok sevindi😊 eşim özel bölgesinden daha önce 2 ameliyat geçirmiş ve siğil problemi vardı siğil olduğu için korunmamız gerekiyordu ama biz hiç korummadık şöyle yaktırdık siğilleri iyileşene kadar hiç ilişkiye girmedik bana bulaşmaması için hamile kalmak için yok ayaklarını dik yok onu yap yok duş alma bir sürü şey söylediler hepsini yaptım tabiki hiç biri işe yaramadı en son tam 1 senelik evliyken adetime bir gün kala idrar yolu enfeksiyonu oldum acile gittim bebek istediğimizi söyledim hamilelerinde kullanabildiği bi ilaç verdi ve gecikme yapmaz dedi bende her ihtimale karşı sadece bir tane içtim o ilaçtan hepsini bitirmedim ve 3 4 gün geciktim tam 10.güne randevu aldım kesinlikle test yapmıycam doktorda öğrenicem diye şartladım kendimi gecikmemin yedinci gününde sabah hafif kan geldi aha dedim yerleşme kanaması sonra akşam üstü maalesef devamı geldi ve adet oldum ama randevumu iptal etmedim 10.gün doktora gittim adetimin 3.gününde yani hormon testi yaptırmak istiyorum 1 senelik evliyim dedim sonuçları almaya gittim ve doktor pırıl pırıl hiç bir sorun yok dedi o an oh be dedim hiç bir sorunum yokmuş eşimde sperm testi vermek istedi onada bi sonraki aya randevu alıcaktık doktor folıc asite başlattı bebek istiyorsan kullan dedi ona başladım ve hiç test yapmıycam dedim o ay geldi çattı normalde adetime günler kala test yapmaya başlıyordum adetim 4 gün gecikmiş haberim yok eşimede söylemek istemiyorum heveslenmesin diye çarşıdan dönüyorduk dedim başım ağrıyor ağrı kesici alıcam eczaneye gittik iki tane test aldım biri erken gebelik testi biri normal gecikince yapılan test eve geldik saat gece 12 tuvalete gittim önce erken gebelik testini yaptım ve saniyeler içinde pozitif oldu hemen diğerini yaptım oda aynı şekilde saniyeler içinde pozitif ve çok netti çizgiler hemen eşimin yanına gittim testleri gösterdim sarıldı ağladı kimseye söylemeyelim önce doktora gidelim dedim ama beklemedi ve 12 de herkesi arayıp söyledi ve tam bayram haftasıydı kurban bayramı özelin aciline gittim kan verdim doktor yok yarın gelin gösterin sonucu dediler yok dedim siz çıktısını verin çıktısını aldım 400 küsür değeri ama hala inanamıyorum bayram geçti hafta içi oldu doktora gittim ve keseyi gördük 5 haftalık falandım sanırım 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sonra doktor arayışını girdim falan derken 9 haftalıkken doktorumu buldum gittim ve minik oğluşumu gördük ayakları falan olulmuştu çom küçüktü çok güzeldi durup durup hala ultrason resimlerini seviyorum şuan 36+3 teyim doğumuma 25 günüm var 🥰🌸 ne zaman psikolojik olarak kendimi rahatlattıysam ben o zaman hamile kaldım darısı isteyen herkesim başına Allahım isteyen herkese bu sevinci yaşatsın burda bebek istiyen postlarını görünce inanın hepinize dua ediyorum 🙏🏻