Snszasla minikmucizem1_ neden o kadar geç çıkıyor ki bende sağlık ocağında sabah veriyorum öğleden sonra 3 gibi çıkmış oluyor
minikmucizem1_ Snszasla bilmem ki canım burda aynı gün çıkmıyor heralde ama ben yinede yarın bakarım çıkmış mi diye
minikmucizem1_ Buse3412 amenna canım ıns hayırlısıyla yükselir cuma çıkacak sonucum kizlar benim içinde dua edin lütfen 🤲🌹
minikmucizem1_ Snszasla e devlet şifrem yok ya bakamıyorum cnm ınt bakıyorum labaratuvar sonuçları çıkıyor zaten
Snszasla minikmucizem1_ ben e nabızdan bakıyorum ama internet den laboratuar sonuçlarını nasıl görüyorsun canım onu bilmiyordum
minikmucizem1_ Snszasla sağlık ocağı tahlil sonuçları yazıyorum google ilk çıkan yere giriyorum orda labaratuvar seçiyorum tc örnek no giriyorum öyle cikiyo
DenizEliz yagmur91 adete 6 gün kala 22 idi. İki günd ebir artış takip edildi herşey yolunda ilerledi ve şuan kızımla 29 haftalığız içini ferah tut
Snszasla minikmucizem1_ hımm aklımda bulunsun valla bende göremezsem oradan bakarım sağol canım 🤗 sonucun çıkınca söyle merak ederim inşallah güzel çıkar
yagmur91 Buse3412 hepinizden Allah razı olsun. Duanızı esirgemeyin şimdi de 1 kere 1 damla açık kahve su gün küçük akıntı geldi. Korkuyorum.
Buse3412 yagmur91 sen bol bol dinle sakın ağır kaldırma kolunu yükseğe kaldırma dinlen o inşAllah yerleşmedir kanaman olmadıkça korkma kuzum♥️