Buse3412 Kbrahrl hamile olup düşük tehlikesi olan her kim varsa bu duayı günde 7 kere okusun bebeği düşmezmiş normalde tehlike olmasada okuyun cok şükür bende yoktu ama hep okudum
Snurugur yagmur91 canım beta değeri hiç belli olmuyor ki.. Ben yeni hamile kaldığımda beta 0.01 çıktı 2 hafta sonra gittik 1096 çıktı 😂
minikmucizem1_ yagmur91 valla çok stresli zamanlar geçiriyoruz rabbim gönlümüzdekini bizlere verir inşallah
yagmur91 minikmucizem1_ 51,99 çıktı çok mutluyum ağlıyorum. Birde çok açık bir damla kahverengi gibi akıntı aktı şimdi. Bir damla. Normal mi?
minikmucizem1_ yagmur91 tebrik ederim canım Gözün aydın hemşire bana demişti akıntıyla karışık leke gelirse korkma yerleşmeden dolayı gelmiştir diye ay inşallah benimde değerim yükselir
Snszasla yagmur91 bendede dün oldu canım hemen acile gidip tekrar beta yaptım yükselmiş doktor progestan verdi onu içiyorum sende bi doktora danış istersen
tugbats yagmur91 benim 42ydi benimde düşüktü ilk değer kaç olduğu hiç önemi yok önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması