Canan123 Kızşar ovulasyon testinizin markası ve fiyatı ne kadar? Nasıl temin ettiniz faydasını gördünüz mü?
Nuriay Canan123 laboqucik aldim gittigidiyordan 53 tl idi qaliba 50 li paket aldim 50 tane yani yeni basladim kullanmaya ama cok kullanip gebe kalan gordum canim
Anne18 Canan123 canım ben Emel abladan aldım 20 tane ovulasyon testı 2 gebelik testi 45 TL kağıda ödeme
Bus_ak18 Canan123 n11den aldım 50lik 52 tlydi. 2. Ayda gebe kaldım çok şükür. Testlerde de bi sıkıntı çıkmadı hepsi sağlamdı
Canan123 Islim123 ben de bugün ordan sipariş girdim. Daha sonra baktım farklı testler de var aklımda bulunsun dedim teşekkür ederim
Anne18 Tuqceee33 telefon numarasını verebılırım kuzum 2 3 güne gelıyor hemen ve pratik testleri şerit testlerden bunlar benım bu ay ki testlerim
Tuqceee33 Anne18 bu sayfayı takip ediyorum canım, whatsaptan mı ilgileniyor? Her dk cevap alabiliyor musun peki? Adet olayım bende test alacağım zaten. Ama sen gebesin bence yada testlerde mi bir sıkıntı var sürekli koyu🤔
Anne18 Tuqceee33 valla kuzum kıme attıysam aynısını dedi 24 mart adet günüm inşallah hamıle kalırım kalmışımdır inşallah bu arada evet hemen cevap alıyorsun kuzum ❤️❤️
Bus_ak18 Tuqceee33 ilk ay acemilikten fazla fazla yaptım 17 tane fln kullanmışım bide geç yumurtladım (20 ve 21de)canım hiç gerek yokmuş o kadar. 2. Ay 10 tane fln kullandım şuanda hala 10 tane kullanılmamıs var sanırm. Yani inşallah ki gebe kalırsın ama 2 ay hatta 3 ay yeterli gelir sana fazla fazla yapmazsan ve düzenli yumurtlama görürsen