Elifnurrr Minimini04 Tgbabsra @Minimini04 Ben de duygu Işıl gencer e gidiyorum megada. Numarasını veriyor memnunum da. Ama muayene ücretleri ne kadar acaba sizin doktorlarınızın?Ben 125₺ ödüyorum. 15+4 üm baştan beri takibi duygu hanım yapıyor
Minimini04 Elifnurrr 90 tl veriyorum ben tuba nadide yılmaza ama değiştiricem gitmicem daha aklıma takılan her soru için buraya gelmeniz lazım diyo asistanı doktora hiç bi şekilde ulaşamıyorum
Dilekk Elifnurrr bende duygu hanıma gidiyordum bıraktım nadide hanıma gidiyorum şuan duygu hanım hastaneye para kazandırmak için her gitmede tahlil istiyo sancım var diyip bana yatış yapıcaktı yapmadım yatış ücreti çok diye devlete gittik ordan çıkıp çok şükür orda da sancım çıkmadı
Dilekk Minimini04 bende ilk defa gittim geçen sefer WhatsApp yazdım çok güzel cevapladı napsam acaba ilk ve son mu olsa😒😒
merwe Bende esenler medipole gidiyorum selma ömür doktorum gercekten cok ilgili biri butun sorularima sıkılmadan cwp veriyor
Alimm merwe tlf numarasını aldınız mı yada veriyor mu benim doktoruma sormadım ama sanırım vermiyor gidince istiyicem bakalım ne diyecek
Minimini04 Dilekk tuba nadide yoktu kontrolde ona yönlendirdiler ilgilenmesi falan iyiydi numara olayını soramadım kendi doktorum olmadığı için iyi bi doktor bulursan ordan banada haber verirmisin 😊
merwe Alimm Bende telefon numarasini istemedim ama direk ulasmak icin dahili numarasini verdi cok sukur acil bi durumda olmadı
Elifnurrr Tgbabsra Evet öğretmenim önceden 70₺ ymış görümcemin doktoru olduğu için tercih ettik daha önce kötü tecrübeler yaşadığım için de duygu hanımla devam etmeye karar verdik
ArifeMuratt Bende medipolde dogum istiyorum hiç gitmedim kalcam da sorun var ama normal istiyorum devlet hastanesinden normal dogum için sakınca yoktur diye rapor aldım oraya gitsem acaba sezaryanamı alırlar ben normal istiyorum ? Bide dogum ücretleri nedir
Elifnurrr Tgbabsra Tabi ilgiden memnunuz biz de. Evet sayılır daha önce 9 haftalık düşük yapmıştım. Sizin?