Yeloturko 10 haftalık hamileyim sol kasığımda hafif bi ağrı var tık tık atıyor sanki 😥 nedir bu hanımlar normal mi
Besengil Yeloturko benim de ilk zamanlar sol tarafım aynı şekildeydi. Kese solda yerleşiyor. Ve büyükler solda ki kese erkek der. Benim oglum oldu
hunilimom Yeloturko evet canım kemal bebek büyüyor rahim büyüyor ağrılar ara ara gelip gidicek ağrılarla beraber lekeleme kanama olursa bekleme direk git doktora normal zamanda uzan dinlenn
Hazalperi Yeloturko bende 8 haftalık gebeyim aynı bendede oluyor bebek büyüdükçe olur dedi doktor normalmiş
Yeloturko Besengil 10.haftada normal değil diyenleri duydum oyüzden endişeleniyorum 😓 kontrol günüme daha var
Besengil Yeloturko hayır cok normal bebek yerleşiyor. Sen onlara bakma ama kendini de yorma randevu a kadar doktoru na da danışırsın içini ferah tut ben 10 haftalık son ayım da gibi solumu tutarak yürüyordum.tek yatıp kalkamıyordum agrıdan
Seda1208 Bende 11 haftalık gebeyim benimde ara ara böyle sanki pıt pıt atıyor sağ tarafimda oluyor benim
Yeloturko Besengil evhamlı biri değilim aslında ama bu hamilelik beni bu hale getirdi 😊 her hafta doktora gittim şimdide hafif kasık ağrısı için gitmek istemiyorum
Besengil Yeloturko suan bu ortamda gitmeyin lütfen yayın dinlenin ayaklarınızı havaya kaldırın yastık koyun altına. Bende her hafta gitmiştim sanırım karnımda şımartmaya başlıyoruz ama dogunca başedilmiyorlar 🤣