Selimberfin Ceylan35 iyiki bildirdin canim demek yeni yapmislar byle bi sistem yoktu cunku bende bidahaki kontrlume randevulu giderim
Ceylan35 Seymaaam aldılar da kuzum doktor kötü azarladi beni diğer hastaneden sonuçlarını almadan asla gitme bucaya sonuçlarını al öyle git bende bidahki gelişimde sonuclarimi getirmem gerek yoksa bakmicakmis
Ceylan35 Seymaaam Can bey ama 2hafta sonra gel dedi hangi doktora randevu alırsan ona gel dedi aynı doktorun takiplisi olamiyosun yani bende dokuz eylüle gidicem
Ceylan35 Seymaaam yani evet doktor hemşire nst teknikeri bilmiyorum ama bana çok ters davrandılar rahatsız oldum açıkçası gitmeyi düşünmüyorum
Ucanfiller Ceylan35 kızlar benimde 3.tarama test vaktim geldi çoktan ama malum olaylardan gidemiyorum ben Kadın doğuma Mehmet Bora’ya gidiyordum şimdi gidemiyorum olaylardan gitmeli miyim alıyorlar mı
Ceylan35 Ucanfiller bence çok gerekli değilse gitme kuzum 2 li iyiyse 3luye gerek yok zaten detayliya giriceksin herseyine bakıyorlar orda
Ucanfiller Ceylan35 valla 18. Haftama girmek üzereyim cinsiyeti net bilmiyorum hastaneye gidemiyorum ne olucak böyle bilmiyorum
Ceylan35 Ucanfiller bende 35 oldum bide beni düşün daha senin haftan çok detaylıda öğrenirsin ona muakkak git ama aksatma