Ceylan35 Kızlar malum bı önceki postta paylaştım gittiğim hastane koronavuurusten dolayı kapanabilir hastane arayışındayim bana en yakın buca hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
Demus Ceylan35 hastanede ki genel olarak doktorlar iyi baya şinasi kılıç var çok tercih edilen baya yoğun o.Mehmet bora bozgeyik var oda çok iii
Ceylan35 miniginannesi1 evet kuzum normal hastalara kapatilicakmis salgın hastanesi olucskmis büyük bı ihtimalle
miniginannesi1 Ceylan35 anladım canım Allah yardımcımız olsun inşallah hala ciddiye almayanlar var umarım bir an önce kurtuluruz 🙏
Ceylan35 miniginannesi1 amin canım.brnim amin buca kadın doğum hastanesi hakkında bilgi bilgin varmı ?
kubrakama Ceylan35 dokuz eylul artik kadin doguma bakmiyor canim bir tanidik gidiyordu hastane degistirdi
miniginannesi1 Ceylan35 canım sadece kulaktan duyma olarak biliyorum bazı kişiler çok iyi diyor ama bazılarıda kötü diyor net bişey söyleyemem ama bi tanıdığım normal doğum yapmıştı ebeler çok tersledi demişti
Minik_fasulyem35 Ceylan35 buca kadın doğum hastanesine gidiyorum. Eltim de oraya gitmişti çok memnun kaldı. Şinasi bey çok ilgili çok memnunum tavsiye ederim özel hastaneden farkı yok ilgisinin
Seymaaam Ceylan35 Buca kadın doğum canm bende trafik hastanesine gidiyorum ama orda normal doğum yokmuş o yüzden başka hastane bakıyorum doğum için
Seymaaam Ceylan35 Buca kadın doğum canm bende trafik hastanesine gidiyorum ama orda normal doğum yokmuş o yüzden başka hastane bakıyorum doğum için
Ceylan35 Demus çok sağol kuzum bakalım hsstanrnin son durumu ne oluyor ona göre önerinin arasında hangisine bulursam randevu alıp gideyim geri cevrilmem herhalde sonuç olarak hastanenin durumu ortada
Demus Ceylan35 çevrilemezsin canım inşallah orda da sorun çıkmaz annemde dokuz eylül de tedavi görüyo pazartesi rand.var inşallah iptal olmaz🤲🤲
Ceylan35 Demus iptali durumunda SMS le bilgilrndirilicek canım eğer doğru numara verdiyseniz sekretere inşallah muayaneyr olur 🤲
Ceylan35 Ucanfiller buca kadın doğum değil kuzum dokuz Eylül üniversitesi kapanabilir bende bucaya gitmeyi düşünüyorum