Esilamm38 mervea1907 hüma da doğum yaptım 1 ay önce Erşat Batmaz doktorum da çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Muayene ücreti 150 doğum da 2750 canim.
Zhrark Esilamm38 canim sezeryan mi oldun bi de dogum ucretine hersey dahil dimi ekstra bise cikmiyor dimi
htc-92 Hll3840mhmt 2019 da 2300 idi ama şimdi muayene ücretlerine zam gelmiş Doğuma da gelmiştir büyük ihtimal. Sormadım ama 2500 ü gözden çıkardım ben
Mrs40 mervea1907 acıbadem hastanesi elif çınara gidiyorum doğumuda orada düşünüyorum ama fiyatlarını bilmiyorum 🤷🏻♀️
Esilamm38 Ummuserdogan evet doktorlar kendileri belirliyorlarmış muayne ve doğum ücretlerini diye biliyorum
ballilokum mervea1907 memorial ülkü hanıma gidiyorum. Çok çok memnumun. Doğum ücretini konuşmadım henüz
Ummuserdogan Sormuştum Cahit hocaya 2200 dedi aşşağıya sormuştum emniyet personeli olduğum için 1600 dedi ee şimdi noldu 🤷♀️Kafam karıştı
Esilamm38 Ummuserdogan bizde 2 bin ödedik tsk personeli benim eşimde normal fiyatlarını söyledim bende ama indirim oluyor ödemelerde
Ummuserdogan Esilamm38 tsk nın da var evet indirimi benm eşim de tsk da ama benm zaten emniyet den dolayı olacağı içib gerek kalmıyor ama tabi dediğim gibi tam bilmiyoruz artk
Ummuserdogan Bernayksl haa tamam canım valla ben kimseyi tanımıyorum bilmiyorum burda elimin teyzesi var ona dedm o da Erciyes kolejinde çalışıyor kuşağı delik oluyor yani o dedi ona git die en başından beri gidiyorm