__meczup__ Karnım büyüyünce zorlanmaya başladım karnıma vurmakta bilemiyorum nereye yapacağı falan kendim koluma bacağıma vuramiyorum siz ne durumdasnz kızlar? 22+1
Adimadim __meczup__ Bazen koldan esim yapiyor bazende ben bacagimdan yapiyorum alistim artik bacaktan daha rahat bi deneyin
Prens_annesi3 __meczup__ ben 34. haftamdaym hâlâ göbekten yapıyorum doktorum en faydalı yer göbek yapabildigin yere kadar ordan yap dedi
Ozlmslm __meczup__ 31deyim hala karından yapıyorum evet biraz zor oluyo ama başka yere cesaret edemiyorum 😏
Zeynepbzp __meczup__ bende artık zorlanmaya başladım doktora kolumdan veya bacağımdan vurabilirmiyim diye sordum sen karnından vur dedi
__meczup__ Adimadim ya bi kere yaptım yıldızları saydım yuruyemedim hemen şişti morardı zaten falan bi daha cesaret edemedim
Prens_annesi3 __meczup__ valla canm ben öyle bişey duymadım ama bı an oluyor çok canım yanıyor bazende hiç bişey hissetmiyorum Allah’ın izniyle az kaldı oğlum için dayaniyorm sabrediyorum
__meczup__ Adimadim göbeğim de çok kötü şeyler oldu kocamaaan morluklar ağrılı hemde o dönem sağlık ocağına gittim kollarima bacaklarıma vurdular göbeğim iyilesince bende göbeğimden devam ettim çünkü vurması kolay bana göre
Adimadim __meczup__ kol karin yada bacak onemli degil yag tabakasi onemli olan vucudun her yeri kana karisiyor zaten
Aybalammm Bende 36 haftamdayım ama halen göbekten vuruyorum zor olsada yapmamız gerekiyor ama doktor en iyisi göbekten vurmak dedi kas ağrısı yapıyormuş diğer yerlerde