Brokoli 1234seda 6. haftada keseyi gorduk, kalbini dinledik, 8. haftada tekrar gittigimde kesede bebek de gorunuyordu
minikmucizem1_ Kızlar bende son adet tarihime göre 4+4 haftalık hamileyim ama sol bacağım çok ağrıyor sizler ilk haftalarda bacak ağrısı yaşadınız mi
thaliasmom minikmucizem1_ sol bacak hatta bacaklarımda titreme gibi ağrılarım oldu. Uyurken eşimi tekmeledim hep. 2. Aya kadar. Şimdilerde de üst bacakta yanma uyuşma gibi ağrı dolayısıyla magnezyum kullanıyorum 16. Haftadayım.
Theaydins minikmucizem1_ 11+3 haftalık hamileyim en başından beri sol bacak kalça ağrısı çekiyorum canım maalesef bazı kişilerde oluyormuş hamilelik yeli deniliyor doktora sordum normal dedi tabi öncesinde bir rahatsizligin yoksa
Seymaaygzz minikmucizem1_ Ayni haftalarda bendede vardi canim magnezyum eksikliginden kaynakli diyolar bilemiyorum nekadar dogru. Endiselenme ama kotu birsey degil
1234seda Biz keseyi gördük ama bebeği görmedik 5 haftalıkken gitmiştim 10 gün sonra çağırdı bakalım kızlar dua edin bebişimizide görelim 🤲
Mervenur_kcbs minikmucizem1_ evet benimde senin ağrılarjn gibi vardı ağrım ayağım çekiliyordu resmen 😂🙈🙄
Ugurlu90 minikmucizem1_ canım bende 4+6yım 2-3 gün oncesine kadar sag kasigima kramp tarzi agrilar giriyodu benimde ara ara 2 gundur falan çok yok. Rahimi asılı tutan baglarin gebelikle beraber gerilmesinden dolayi bu agrilari hissediyor olabilirsin zamanla geçicektir inşallah
egitmenanne 1234seda inşallah sağlıkla duyarsınız … içini ferah tut yeter duyduğun en güzel ses olucak Allah’ın izniyle ❤️
NassLi Ayak ağrısı kasik ağrısı bende çok oldu. 5 haftada keseyi gördük. 6+2 de bebeğimizi 5mm halinde gördük ve kalp atışını duyduk canm
thaliasmom 1234seda 7. Haftada hem kese hem kalp atışını duydum. 30 günlükte kese yoktu kan testinde ve evde yaptığım testte çıktı.
minikmucizem1_ thaliasmom yaa normal mi yani bnde çok korkmuştum dış gebelik falan sanmistim ıns bi sorun yoktur bndede
minikmucizem1_ Theaydins bnde de var o bacak ağrısı hatta korktum anormal bir durum var sandım değişik bir ağrı böyle içten beni korkutan bir ağrı
thaliasmom minikmucizem1_ yoktur neden oluyor bilmiyorum doktor direkt magnezyum veriyor bende 2 ye çıkarttı yürüyemez hale geldim hareket edemeidm diye. Korkma hepimiz benzer şeyler yasiyoruz