Frkn5346 Mrb hanım 21 haftalığız benim bebek hepp solda saga dönünce rahat edemiyorum sola donuncr çok rahatim birde orda hareket ediyor sağda etmiyor oğlanlar sağdaydı bunda kiz dediler dogrumudur acaba sizdede oluyormu böyle 😊😊
defnemila Frkn5346 30. Haftaya kadar hep sol tarafımdaydı. Sağıma yatmayı çook seven birisiydim benim için avantajlı durumdu tabi sola yatma mecburiyetinden elimden geldiğinde sola dönüyordum. Şimdi makat gelişti döndü ne sağa yatırıyor beni sola düz zaten yasak geceler haram 🤣 Cinsiyet kızdı erkek oldu sonra yine kız yine erkek muamma çözülemedi hala 🤣
Glserenarslan Frkn5346 benim ki daha küçük 18 haftalık solda ama erkek 👼🏻 Sağa dönüp yattığımda bende rahatsız oluyorum nedenini bilmiyorum tabi 🤦🏻♀️
MzyynSrctn Frkn5346 Benim oğlumda genel olarak solda. Çok nadir sağ tarafa geçiyor. 24 haftalık olduk bizde.
tugbaayaz Frkn5346 17+5 olduk bizde benim oğlumda hep solda solum daha şiş ve daha yeni hissetmeye başlıyorum hareketlerini oda pıt pıt diye kalp atışı gibi hep solumda hissediyorum hareketlerini 🥰😍
Frkn5346 defnemila ayyyyyy ya benimki değişmesin inş banda kiz dedi ama hiç gostermedik dünkü doktorda zor gördü yani😊😊😘😘😘
__meczup__ Kızım da solda genelde yada direk göbek deliğinin altında ortada ama hiç sağda hissetmedim daha 22 haftalık