Ayse2804 Seviimm ben 5 haftalık hamileyim karnımdan başladım ilerleyen dönemlerde inşallah bacak ve koldan yaparım
Kbrahrl Seviimm oksapar 0.4 kullanıyorum 23.2 haftalığım en başından beri kolumdan yapıyorum diğer taraftan cesaret edemedim ☺️
Kizimmmm Seviimm göbüşüm büyüyene göbekten yaptık. Sonra kollara gectik. Kolda da bitrcez inşallah. 35+5🤲
May18 Seviimm bnde 10+3 um gobekten yaptım hep ama artık cok hassaşastı kola gectım donusumlu gobek kol yapıom daha bacaga gecmedm oksapar 0.4bnm
Susam88 Bende 14 haftalık hamileyim en basından beri hala göbekten yapıyorum ama sanki artık acımaya başladı
emineemine Kizimmmm merhaba bende 31 haftalığım dr mu söyledi acaba karnınız buyuynce kolunuzdan vurunun die 😊
Kizimmmm emineemine göbek geriliyo ztn büyüdükçe daha da zor oluyodu. Ebe arkadaşım söyledi artık kola geçelim dedi. Büyüyene kdr göbekten yapalm demsti en başında da.
emineemine anladım evet zorlanıyorum bende koldan da cok acıyor 😨 siz neden kullanıyosunuz önlem amaçlı mı pıhtılaşma mı var