FhrySrc Fdnkvk şu an 37+5, tam 37 de gitmiştim kontrole. Ben hem devlete gidiyorum hem özele. Devlet 3300 dedi, özel 3700. Arada baya fark var hangisi doğru bilemedim😕
Fdnkvk Kalkansongl maşajh sağ Salim kucağına al insllh aynı tarıhte beni de alacak allah nasıp ederse👏🏻👏🏻🙏
Fdnkvk FhrySrc yas bebiş en sağlıklısı hangisi ise o olsun ama 3700 sanki fazla demişler bence diğeri doğru sağ Salim kucağına al insşşh bizimki 3000 👏🏻👏🏻
Fdnkvk Kimyagercik hadı hayırlı olsun insşşh sağ Salim kucağına al bize de işte yaklaşık 2 hafta kaldı👏🏻👏🏻
Fdnkvk Benhepbeklerim az kalmış hadı hayırlısı olsun sağ Salim kucağına al insşşh zaman yaklaştıkça korku heycan bir arada ben de 👏🏻👏🏻👏🏻🙂
FhrySrc Fdnkvk sanırım özelde hemen sezaryen bahanesi arıyorlar çatı muayenesini sordum yapmaya gerek yok zaten kilosu fazla dedi doktor. bana da devletin söylediği daha mantıklı geldi ama insanın kafası karışıyor yine de😐 İnş canım hepimiz sağ salim kucağımıza aldığımız günleri görelim.
-silinmis110- 36+6 bir hafta önce gittiğim de kilosu 2500 dedi boyu 49 cm kilosu az dedi ama dogum pozisyon unu almis bekliyoruz bakalim ne zaman dogacak😊😊😊