Yaman Kizlar plesenta rahim agzindaydi bugun kontrolüm vardi allaha şükür yukari cıkmış plesenta tehlikem kalkmış🙂
Miniminikuss Yaman cok sukur allahım saglıcakla kucagınıza da almayı nasıp eder insallah kuzumm😍 sız yine cok yormayın kndınızı dıkkat edın olurmu 😉
Cigdemveminik Yaman inşallh ogünleride görcez allahın izniyle 🥰🙏🏻 Senn hareketler ne durumda bu arada
Yaman Cigdemveminik masallahimiz var cnm baya hareketli hissediyorum baya baya artik ama tabi daha cılız dinlenme pozisyonunda yatarken daha cok hissediyorum🙂senin nasil
Cigdemveminik Yaman benmde aynı öyle sırt ğstü uzandğmda çok hissediyorm bide ben konştkça tepki veriyo son 3-4 gğndür 🥰
Yaman Cigdemveminik gecen aksam vuruyo otururken elime vurdu bi kac kere esimi çağırdım hemen durdu bidada oyle vurmadi 🙂
Cigdemveminik Yaman ya bu bebeklerin hepsinn babalarına bi garezi var sanırm benmkide öyle 😂 eşime bak vurck şmdi diyorm kıpırdamıyo bile😂
Yaman Cigdemveminik aynen onlarda duysun istiyor ama hic kıpırdamıyolar anlıyolar iste baska el oldugunu aslinda babaları ama iste 🙂
Yaman Miniminikuss insallah amin cnm evet doktorumda dedi yorulmak yok dedi bu virus olayina kalabalik ortam 2 m yi gecmicek birinle mesafen dedi bolbol el yikama vs 🙂
5858g Yaman anladım canım hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın inşallah 🤗 bende de var aynı problem 27+1 de söyledi doktorum bu perşembe randevumuz var bakalım benimkide yukarı çıkıcak mı çıkmazsa sezaryen tedirginim biraz
Yaman 5858g insallah sende alirsin cnm🙂🙏 evet bnde tedirgindim hep hareketler kisitlaniyordu gene yasak tabi ama en azından icim rahat simdi bebek buyudukce cikar diyorlar ins seninde cikar cnm🙂