Bsrlmnemr Kızlaaar folik asiti ne zaman bıraktınız? Biz bugün 14+0 olduk ben 4 5 gün önce bıraktım doktorum bittiği zaman bir daha alma dedi.. Ama kullananlar var
Sedley Bsrlmnemr Ben 12 haftaya kadar folik asit kullandım sonra decavite geçtim onun içinde de folik asit var zaten hala kullanıyorum haftaya bitecek doktor kontrolüm var bakalım bu sefer hangi ilaçları yazacak
ElifOncul Ben multivitaminin icinde aliodum zaten vitamine devam ediyorum haliyle folik asite de devam etmis oluyorum
Bsrlmnemr Sedley decaviti ablamda kullanmıştı canım demir ilacı olarak geçiyor galiba. Bana da verir umarım 17+4 te gitmiş olucam bir dahaki muaneye
Sedley Bsrlmnemr Öylemiş ama ben ayrıyeten Demir ilacı yine kullanıyorum doktorum baya düşük görmüştü. İlaçlarının bitmesine yakın sağlık ocağında kan testi yaptır bütün vitaminlerine baktır sonucunu doktora götür hangi vitaminin eksikse doktor ona göre ilaç yazar daha iyi bence. Ben öyle yapıyorum
Sumru Bende 9. Haftama kadar folbiol folikasit kullandım doktorum folbiol yüksek doz olduğu için kullanmana gerek yok artık dedi gyno ferro sanol ( Demir- folikasit-B12 içerikli ) onu kullanıyorum magnezyum ve devit3 ile beraber
Bsrlmnemr Sumru demekki folik asite göre de değişiyor. Doktorlar ne derse uymk zorundayız ama korkuyorum da
Sumru Bsrlmnemr genelde 3 ay kullanılıyor en azından vitamin içerikli folikasit yazabilirmiş ama vardır bir bildiği gittiğin zaman sor canım
Bebegim2019 3 ay doldu bıraktırdı doktorum vitamin ilacına başladım ben de yarın 14. Haftaya girecegim