Pregnant0 Bakıyorum da bura da tüm açılan cınsıyet postları erkek bebek. Kımse kız cocugum oluyo dıye hıc gonderı paylasan olmadı bu kadar mı sevmıyosunuz anlamıyorum. Erkek bebek erkek bebek dıye çıldırdılar resmen.
MinikBebeysi Pregnant0 Ben kız Bebek postlarınıda Görüyorum Canim Sen denk Gelmiyorsundur . Bir anne için cinsiyet Önemli mi Evladin Cinsiyeti olmaz olamaz. Hepimiz Anneyiz anne adayıyız.Kızı veya erkek çocuğu olupta karalar baglayan görmedim .Goremeyizde. Boyle düşünme sende🌹
04052016mh Pregnant0 kimisi kızı var erkek istiyor kimisi oğlu var erkek istiyor veya aile baskısı yüzünden bazen erkek istiyorlar ama benim de genel olarak gördüğüm postlar kız size erkek denk gelmiş heralde evladın kızı erkeği yok hepsi canımız ❤️
Cigdemveminik Pregnant0 aa olurmu öyle şey evlat olsun sağlıklı hayırlı olsunda gerisi önmli değil kızım olucak benm allah nasip ederse havalara uöuyorum valla soranlara göğsümü gere gere kızım olcak dyorm🥰🌸
Mrs40 Pregnant0 dün açtım daha kızım oluyor diye 😂😂 hatta korkuyorum değişcek cinsiyeti diye umarım kızdır yanlışlık yoktur 🤲🏻🙈😂
Pregnant0 MinikBebeysi erkek bebek değil de kız cocugu ıcın karalar baglayanı gordum bu platformda gercekten oyle uzuluyorum
MinikBebeysi Pregnant0 içlerinden geçen elbette olabiliyor Ama daha sonra hep üzülen yoktur bence yaa varsada Hastadır o hastaa 😂
Pregnant0 04052016mh tabı kı canımızz mesela ben 37 haftalıgım hala cınsıyetı bılmıyorum aşkım dıye sevıyorum karnımı 😇
Artemis0 Bende cinsiyet ayrımı yapmıyorum ama kızların işvesi cilvesi, kıyafetlerine o kadar içim gidiyor ki kızım olsun çok isterim. Kısmet ama önemli olan sağlıklı olsun.
04052016mh Pregnant0 yaaa nasıl dayanıyorsunuz ki 😅 kıyafet falan nasıl yaptınız ayy ben okadar dayanamazdım çok merak ediyordum Çin takvimi,Rus takvimi,nub teorisi hepsini araştırdım 😂😂
Pregnant0 04052016mh kız dedi herseyını tıklım tıklım aldım doldurdum heryer cıvıl cıvıl kapı susu cıkolata. Ta ki 35. Hafta da erkek dedi. Al bı de burdan yak yarın kontrolum var bakalım bu sefer ne dıyecek 😅
Pregnant0 Cigdemveminik ohh miss valla adı da guzeldır onun sımdı. Allah kucagımıza almayı nasıp etsin ınsallah 🤗
04052016mh Pregnant0 oha hocam doğunca görseydik deseydin pembeler içinde oğlunu 😂😂 ayy bu doktorlar bir alem nasıl bu kadar geç değişiyor 🤷🏽♀️
Cigdemveminik Pregnant0 20+3 ğz ama ismimiz belli değil malesef 🤦🏼♀️ İnşallh karar verirsek güzel olur🥰 rabbim hepimize sağdalim kucağımıza almayı nasip etsin sizin bellimi cinsiyet ne kadarlıksın
Pregnant0 04052016mh ben daha once soylemıstım size bı de demez mi vıdeo cekımı yapıyodum hatta her kontrolde onune acıp koyucaktım da neyse 😅