Serpil64 İlk bebeğimi yani oğlumu 13. Haftada öğrenmiştik. Şimdi tekrar 2. Kez hamileyim 5 buçuk haftalık. Çok heyecanlıyım bakalım bu sefer kaçıncı hafta da öğreneceğiz cinsiyetini. Sizde durumlar ne kızlar.😊
04052016mh Serpil64 12 ve 14.haftada tahmin etti %70 ihtimal verdi ama yine de emin değildim değişir diye 20.haftda kesinleşti 😊
dilanhayat27 Daha dün ögrendim 17+5 dik göstermez diye çok endişelendim ama maşallah acık acık gösterdi oğluşum 🥰💙
Serpil64 dilanhayat27 oy maşallah küçük paşaya,ben oğlumda çok erken öğrenmiştim şimdi çok merak ediyorum zaman geçmek bilmiyor.😁 Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin,şimdi den kolay doğumlar diliyorum canım sana.🥰
GamzeKrtglu Benimminkdunyam Aaa ne kadar bekletmiş sizi öyle 😁 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım 🥰
Serpil64 Nur_nur06 işte bende bu durumu yaşamaktan korkuyorum her gidişte bi heyecan olur dönüş hüsran olur diye 🤣😘
04052016mh Serpil64 vala 12 den önce hiç sormadım belli olmaz diye yine de 20 ye kadar şüpheliydim küçükken değişme durumu var 🤷🏽♀️😊