Cumaserife betul-123 benimki 30 da belli olmaya başladı kimsr pek anlamıyordu önümü kapatınca ama bu aralar uzadı gidiyo 😅
Ruzgarperisi betul-123 benim 9+2 hafiften belli olmaya başladı gibi. Yada bana öyle geliyor. Eşimde söylüyor azcik karnın çıkmış gibi. Ola bilir mi ki böyle erken.?,🙈🙏
betul-123 Ruzgarperisi o sıralar genelde gaz oluyor karındaki şişlik ama bilemeyiz belki senin yapın farklıdır ve bebişindir 🤗🥰
Gaazell betul-123 Bende 21 haftalık oldum ama hala ortada göbüş yok bende artık acaba hamile değil miyim diyorum ya da bebiş mi büyümüyor anlamadım gitti 🤷♀️
betul-123 Gaazell doktorun bebeğin iyi dediyse öyle düşünme canım benim bizim iç karnımız büyük sanırım 🤷♀️😂
Gulsahim betul-123 benimde öyle canım 17 haftalığız inanmıyorlar bana hamile misin aaaa diyip şaşırıyorlar… 🙆♀️2. Gebeliğim olmasına rağmen
Gaazell betul-123 Herşey yolunda dedi doktorcum da ne bilim göbişimin çıkmasını çok isterdim sevsem onu felan
Ruzgarperisi betul-123 aahaha bu sabah eşimi işe uğurlarken aynada kendime baktım dedim bak aç karına bile belirgin . Eşimde evet diyor az biraz belli 😂🙈👼🙏
Gulsahim betul-123 milleti inandıramıyorum 🤭 son aylarda çıkar kuzum oğlumda da öyle olmuştu ama o da çok fazla çıkmamıştı
Ecebati betul-123 daha çoooook erken olduğu için olabilir mi 😂 merak etme sonradan öyle bir çıkıyor ki🙄 ilk zamanlar benimde belli bile değildi hatta geziye gittim ettim eski kıyafetlerimi giydim ne olduysa 20.haftadan sonra oldu birden balon gibi şişti