Melo14 canım bende pco var ve düzenli adet göremiyorum.2-3 ayda 1 görüyorum. Doktor en başta 5 ay kendiniz deneyin tutabilir. Pcon başlangıç seviyesinde dedi. Ama 5 ayda hiç tutmadı. Sonrasında klomen verdi. Eğer yumurtalarda büyüme olursa çatlatma iğnesi yapıcam dedi ama benim yumurtalarım yine büyümedi. bi sonraki ay femara verdi. Günde 2 defa kullandım ve 2 hafta kullandım. Ama 3-4 günde 1 kontrole gittim yumurtada büyüme var mı diye. Büyüme olsaydı çatlatma iğnesi vuracaktı yine. Büyüme olmayınca 2 hafta boyunca bana ilacı kullandırttı. 2 haftanın sonunda tekrar gittim, doktor da şaşırdı. Büyüme olması gerekirken hiçbir büyüme yoktu. Ya büyüdü çatladı ya da tutmadı dedi. Ama meğersem o sırada hamileymişim☺️ Daha yeni tuttuğu için göremedi. Adetimden 10 gün geçince yine test yaptım ve ikiz olduğunu öğrendim☺️Ben böyle anlatıyorum rahat rahat ama psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Defalarca negatif çıkan testler, büyümeyen yumurtalar, her seferinde hayal kırıklığı… Sadece sabır, umutsuzluğa asla düşme. İnan femara çook etkili bi çok kişiden duydum. Klomen başlangıç ilacı, çok etkili değil ama femara çok etkili diye biliyorum