Binnurdonmez Doğum esnasında çekiştirmeler çok mu birde doğum sonrası karına bastırıp kanamaya bakıyorlarmış size de baktılar mı
Crnis Binnurdonmez evet ameliyat esnasında her şey hissediliyor çekiştirmeler baskı şişkinlik hafif acı rahatsızlık hissi. Sonrasında ise karna bastırma ve ilk ayağa kalkış en zoru. Allah tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun
ozlem_1990 Valla ilki normal doğumdu ama zor geçti bende sezeryan istiyorum ikincisinde ama normal doğumda da hemen ayağa kalkıyor insan. Çok canın ağrıyor mu canım malum 2 çocuk olacak bende ilgilenmem gerekecek
Eylul-Ada2020 ozlem_1990 sezaryen olmuş biri olarak söylüyorum ilk hafta çok zor canım ama sana bakan olucak yani dikişleri zorlama ve üşütme ondan sonrası sıkıntı yaşamadım ben ama sen ilki normal Doğum yapmışsın normal yap engel yoksa bence hayırlısı olsun
Crnis ozlem_1990 bence bakmak zorunda olduğun bir çocuğun daha varsa mümkünse normal yap. Ben yaklaşık 10 gün sonra bebeği kucağıma alıp geZdirebildim yatağından alıp tekrar koyabildim kendi kendime.yattığın yerden doğrulmak bile zor oluyor.karnımın içindeki dikişler acıyor mesela. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
ozlem_1990 Crnis Eylul-Ada2020 anladım kızlar, eğer süreç normal doğum için uygun olursa normal düşüneyim yine ben, bilgi için teşekkürler 💐
Binnurdonmez Ben 37 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim nst de bebeğimin kalp atışları yüksek çıktı doktor cuma günü gel tekrar bakıcaz eğer kalp atışları nst de atışları yüksek çıkarsa seZeryanla alacağız dedi korkuyorum strese girdim 😞