Esra07 Merhaba arkadaşlar daha önce ikili taramada cinsiyeti tahmin etmişti doktorum kız demişti, bugün 15+5 kontrolüm vardı, cinsiyeti değişti erkek olduğunu söyledi :))) dahada değişirmi ? Varmı bu durumu yaşayan ??
EbruIrmakAhmet Esra07 12. Haftada Banada kız dedi 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim dahada değişmedi 27+0 olduk
Aslihansan Esra07 değişmesi çok normal çok erken söylemiş ve sadece tahmin etmiş. Eğer bu defa net şekilde söylediyse değişmesi zor çünkü erkek bebek çoğunlukla değişmiyo
Pelo_00 Esra07 Banada önce erkek olabilir ama kesin değil denilmişti sonraki haftalarda kız olduğu söylendi detaylı ultrasona kadar aklımda hep soru işareti vardı. Genelde belli bir haftadan sonra iyice belli oluyor cinsiyeti ama erken haftalarda yanılma payı çok oluyor.
Esra07 EbruIrmakAhmet aynı işte bende öyle oldum… hayırlısı olsun kız erkek farketmiyor ama ona göre hazırlıyorsun kendini inşallah değişmez benimki de birdaha :)
Esra07 EbruIrmakAhmet teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bende bir koz bir erkek var 3. Allah sağlık versin cinsiyet önemli değil :)
Aslihansan Esra07 net söylediyse değişeceğini sanmam erkek bebekte çok yanılma olmuyo 🤷🏼♀️ Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah
Yeni_anne_ Esra07 Ama ikili de minicik oluyorlar demek pipisi de minikmiş görünmemiş daha da değişmez galiba😂
Nurlu66 Esra07 değişebilir canım bende 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 16 haftada gittim kiz dedi 19da gittim erkek dedi şuan erkek haftaya doğudan insallah🥰🥰